Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 bummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

przychodnia ca艂odobowa Krak贸w

Polecane posty

Witam Nie jestem z Krakowa i szukam jakiej艣 przychodni ca艂odobowej. Szuka艂am w googlach ale tam wyskakuj膮 chyba same prywatne. Codziennie pracuje i nie mia艂am kiedy i艣膰, a mam powa偶ny problem (jednak nie a偶 tak 偶eby i艣膰 z tym do szpitala). Prosz臋 o jak膮kolwiek pomoc

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
upupup

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ca艂odobowych
przyjmuj膮 rejonami,zale偶y u kt贸rego lekarza internisty mamy podpisan膮 deklaracj臋

Udost臋pnij ten post

jak rejonami? Ja mieszkam na podg贸rzu, a m贸j lekarz rodzinny jest w zupe艂nie innym mie艣cie i nie mam kiedy do niego jecha膰 bo pracuje non stop.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety ale
ale pozosta艂 Ci JEDYNIE SOR (Szpitalny Oddzia艂 Ratunkowy) - Krak贸w szp im.呕eromskiego w N.Hucie - tam nie mog膮 Ci odm贸wi膰 pomocy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety ale
Uwaga ! Dow贸d osobisty i WA呕NE ubezpieczenie - ksi膮偶eczka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bez tego nie jed藕 !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do ca艂odobowych
je偶eli ja musz臋 isc do lekarza w nocy to jad臋 na o艣.Jagiello艅skie,ale tam zawsze mnie pytaj膮 o nazwisko mojego internisty z przychodni rejonowej,je偶eli maj膮 go u siebie na li艣cie to przyjmuj膮 pacj臋ta,je偶eli nie to odsy艂aj膮 do tej przychodni nocnej kt贸ra obs艂uguje pacj臋t贸w danego lekarza internisty.Niemam poj臋cia jak za艂atwia si臋 wizyt臋 b臋d膮c mieszka艅cem innego miasta.Proponuj臋 zadzwonic na informacj臋 medyczn膮.

Udost臋pnij ten post

czyta艂am o tej na jagiellonskim, s艂ysza艂am jeszcze o jakiej艣 na alei pokoju, ale w googlach znalaz艂o tylko prywatn膮... Ewentualnie chyba prywatna z umow膮 z nfz (jesli takie s膮, nie orientuje sie bo rzadko choruje) by by艂a bezp艂atna?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety ale
nie przyjm膮 Cie na ambulatorium na os.Jagiello艅skim (chyba , 偶e Tw贸j lekarz rodzinny ma z nimi umow臋) to samo na Niepodleg艂o艣ci przerabia艂am to wi臋c jestem na bie偶膮co - to w艂a艣nie stamt膮d skierowano mnie na SOR

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety ale
a zreszt膮 zadzwo艅 na Jagiello艅skie , Niepodleg艂o艣ci - dowiesz sie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 niestety ale
12 648 00 44 - powiedz co Ci jest i CO masz zrobi膰!

Udost臋pnij ten post