Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondzia69

Zwiazek z obywatelem Afganistanu.

Polecane posty

Gość Blondzia69

Witam. Od jakiegos czasu mieszkam za granica. Poznalam tu chlopaka, z ktorym jestem dwa lata i ktorego pokochalam calym sercem i dusza. Pomimo dzielacych Nas roznic nie wyobrazam sobie zycia bez Niego.Tylko moja mama mnie rozumie i wspiera. Reszta rodziny(a przedewszystkim moj brat ktory nie wie o istnieniu tego zwiazku) nie zaakceptuje go nigdy. Nie wiem co robic,jak ich przekonac do mojej jedynej i prawdziwej milosci. Jesli wrocilabym z Nim do PL jakby mogl byc odebrany.Prosze poradzcie mi co mam robic. Jest mi bardzo ciezko. Pomimo wszystkich przeciwnosci bede walczyc o ten zwiazek o to,aby moja rodzina Nas zaakceptowala.

Gość wierzaca katoliczka 74
a on jest katolikiem?

Gość masz wariatko całą Europę
to ci się zachciało, jakiegoś dzikusa, jak ci wytnie łechtaczkę, to ci odechce talibanu....

Gość Blondzia69
Tak jest chrzescijaninem. Jest bardzo zadbany,czysty,pachnacy. Od urodzenia przebywa na terenie UE. Ma wspaniala europejska rodzine tata jest taksowkarzem,a siostra hostessa. Szkoda,ze nawet nie poznacie ludzi,a oceniacie. Nie wiem jak tak mozna przeciesz to tez ludzie. A co do zdrady nigdy by tego nie zrobil. Jest bardzo czuly na krzywdy innych ludzi.

Gość Blondzia69
Tak jest chrzescijaninem. Jest bardzo zadbany,czysty,pachnacy. Od urodzenia przebywa na terenie UE. Ma wspaniala europejska rodzine tata jest taksowkarzem,a siostra hostessa. Szkoda,ze nawet nie poznacie ludzi,a oceniacie. Nie wiem jak tak mozna przeciesz to tez ludzie. A co do zdrady nigdy by tego nie zrobil. Jest bardzo czuly na krzywdy innych ludzi.

Gość dziewczę z kafe
Skoro od urodzenia przebywa na terenie UE, to jaki z niego obywatel Afganistanu?

Gość Blondzia69
Dziewcze z Kafe-chodzi o to,ze On jest z Afganistanu,tylko i wylacznie chodzi o pochodzenie(ten kraj jest bardzo zacofany) Nie wazne ile tu przebywa,wazne,ze jest Afganistanczykiem:-(

Gość Ashley1
I ja tak mam,tylko ze moj jest z Pakistanu

Gość Ashley1
Bardzo mnie podnieca jak ciągnie kombinerkami za łechtaczke i żartuje: ciachu, ciachu. Jest taki cudny :classic_cool:

Gość Andrzej28..
no to witaj w clubie, ja mam dziewczynę która jest z Pakistanu, i uwierz mi poznawałem wiele kobiet w swoim życiu ale żadna nie była taka jak ta.

Gość taraaaaaaaa
allah akbar wysadzi ci sie

Gość Ashley1
Andrzej czyli jaka jest? Mozesz napisac cos wiecej? Gdzie mieszkacie?

Gość Andrzej28..
przede wszystkim jest wierna i ciasna, nie miała nikogo przede mną, a to jest dla mnie najważniejsze. jest pracowita, cudownie gotuje, sprząta i nie ma tych absurdalnych wymagań, jakie mają europejskie kobiety. jest też cicha, spokojna, wrażliwa, zawsze bierze pod uwagę moje zdanie, nie lubi wychodzić sama. nigdy w życiu nie myślałem, że poznam taką kobietę.

Gość TAROT TYSIĄCE STAŁYCH KLIENTOW
Kochani już na samym allegro jestem ponad rok z wami zyskałam wielu ludzi zaufanie setki stałych klientów setki a nawet tysiące pozytywnych komentarzy..... http://allegro.pl/tarot-najtaniej-uwaga-nowe-zasady-u-mnie-i1780786330.html pozostałe aukcje http://allegro.pl/listing.php/user?us_id=16500872 ZAJMUJE SIĘ TAROTEM w każdej dziedzinie ***UCZUCIA ***FINANSE ***ZDROWIE ***ANALIZA ZWIĄZKU *** ANALIZA DOCELOWA NA ŻYCIE ***WRÓŻBA MIESIĘCZNA ***ANALIZA FINANSOW ***ANALIZA CHARAKTERU ZAWODU PŁEĆ DZIECI NAJWIĘKSZĄ POPULARNOŚCIĄ U MNIE CIESZĄ SIĘ PYTANIA POJEDYŃCZE Z ODPOWIEDZIĄ OBSZERNĄ A TAKŻE WRÓŻBA MIESIĘCZNA ZAPRASZAM DO MNIE O KAŻDEJ PORZE WPROWADZIŁAM NOWE GODZINY OD PONIEDZIAŁKU DO CZWARTKU OD 12 DO 22 GODZINY OD PIĄTKU DO NIEDZIELI OD 12 DO 24 A NAWET DŁUZEJ KOCHANI WPŁATY DOKONUJECIE MAKSYMALNIE DO 2 DNI !

Gość proekozielona
cyt. przede wszystkim jest wierna i ciasna, nie miała nikogo przede mną, a to jest dla mnie najważniejsze. jest pracowita, cudownie gotuje, sprząta i nie ma tych absurdalnych wymagań, jakie mają europejskie kobiety. jest też cicha, spokojna, wrażliwa, zawsze bierze pod uwagę moje zdanie, nie lubi wychodzić sama. nigdy w życiu nie myślałem, że poznam taką kobietę. no to chyba oczywiste, przeciez jest tak wychowana. A Ty juz przeszedles na islam? I kuzyni nie chca cie zabic bo jest z innowierca?

Gość gość
cześć. Nic się nie martw. Jeżeli całe życie wychował się w Europie to nie ma za dużych szans , żeby spotkało Cię z jego strony coś złego. Tym bardziej, że prawdopodobnie jego rodzice musieli opuścić kraj jeszcze przed rewolucją, gdzie Afganistan był krajem , w którym dziewczyny chodziły w krótkich spódnicach i nikomu to nie przeszkadzało. A to, że jest z Afganistanu tylko wpływa na Twoją korzyść, bo są to osoby o wielkich sercach i silnej woli. Dużo mniej prawdopodobne, że Cię zdradzi czy opuści. Bardzo szanują kobiety. Potrafią kochać z całego serca. Oczywiście nie będzie to łatwy związek w Polsce, dlatego szczerze odradzam. Polska jest bardzo zacofanym krajem z prostymi ludźmi , którzy wierzą w to co usłyszą w telewizji. Ilość rasistów w Polsce jest większa niż w innych europejskich krajach. Może go to narazić na nieprzyjemne komentarze typu "brudas" jak mają zwyczaju mówić Ci prostacy , którzy swoją higieną osobistą nigdy nie dorównają niezwykle czystym arabom. A rodzina się pogodzi. Nie będzie łatwo, ale to Twoja rodzina. Jak go pozna to go pokocha. Tak było w moim przypadku. Znajomy rasiści a brat to już w ogóle. Jestem po ślubie 3 lata. Niesamowicie szczęśliwa. Brat uwielbia mojego męża i zabiera go na mecze ulubionej drużyny. Rodzice mocno sceptycznie nastawieni też go pokochali . Nie mówiąc o babciach słuchających radio Maryja - też podbił ich serca. Skoro kochają Ciebie to nie będą mieli innego wyjścia jak polubić go za to jaki jest a niech skąd pochodzi. Nie będzie łatwo, ale trzymam kciuki :)

Gość gość
Następna idiotka która zwiąże się z takim urodzi dzieci, najpierw zamknie a później odbierze dzieci :D

Gość gość
od razu idiotka nikt nikomu nie zabronił wiązania sie z brudasami tylko Hitler zabraniał :)

Gość gość
P******e szmaty! Zacofane k***y! Huja o życiu wiecie a się wypowiadacie! Zazdrośnie parszywe mordy!