Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

marlboro18

Ohydne plotki :D

Polecane posty

Gość jarek ka
mowia ze jestem pedalem a to wcale nie prawda bo jestem zooofilem i hoduje koty

Gość Pewien A.
O mnie mówią, że rucham co popadnie :( Co nie jest prawdą, jestem około 30tki i miałem tylko 7 partnerek seksualnych :(

Gość janina ze szczecina
mi moj chłopak mówi mi że jego kumple zawsze plotkują o moim biuście jak mnie widzą... a mam naprawde duży i ładny biust ;) wiec chyba mi to nie przeszkadza...mojemu chłopakowi tym bardziej..jest dumny ze jestem tylko jego;)

wmawiają mi, że jestem biseksualny. a to nieprawda. to, że kiedyś po pijaku spędziłem przygodną noc z kolegą nic nie znaczy. przecież mam dopiero 17 lat i trzeba wszystkiego spróbować, nieprawdaż ? :classic_cool:

Gość z twoich mokrych snów
Lej na te plotki :classic_cool:

no spaliśmy, ale tylko dlatego, że (jak to wyżej pisałem) chciałem zobaczyć jak to jest z chłopakiem. :) a wszyscy naokoło mi od razu zarzucili, że bi jestem :o i tak na nich leje, bo gówno wiedzą. hetero jestem i tyle :classic_cool:

Ze jestem jak by to grzecznie powiedzieć "kobietą lekkich obyczajów" hehe ale to nie prawda... mam duze powodzenie u płci przeciwnej i zazdrosnice z mojego otoczenia sieja te ploty,zeby mi zaszkodzic.

łoo tam, lej na to. pewnie fajna z Ciebie laska i te paszczury nie mogą przeboleć, że Ty się podobasz mężczyznom a one nie.