Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiuuniaaaa

dziwne zachowania męza

Polecane posty

Gość xdc
wspolczuje.masz wyidealizowany jego obraz.staral sie, ale to minelo, zreszta na poczatku kazdy facet sie stara, dopoki kobiety nie zdobedzie;nawet jesli wroci do Ciebie, to tylko i wylacznie dla wlasnej wygody

Gość tepy polaczek z Northampton
To normalne, że facet po zapłodnieniu skupia uwagę na kolegów, bo partnerka zamiast seksem interesuje się dzieckiem małym. Pokoje dwa to za mało na odchów więcej, niż jednego potomstwa. Jak dziecko będzie miało wady genetyczne np. wzrok słaby to mężczyzna może rzucić i poszukać innej partnerki - zdrowszej, mimo, że zapładniał okularnicę . . . Chory psychicznie nie jest skoro nie w szpitali! Do burdelu ciągnie każdego faceta, bo tak kobiety są i lodzika zrobią za darmo alko zada dadzą! Sama sobie roplodowca, samca alfa i r00chacya wzielas!

Gość kasiuuuuulkkkaa
xdc wspolczuje.masz wyidealizowany jego obraz.staral sie, ale to minelo, zreszta na poczatku kazdy facet sie stara, dopoki kobiety nie zdobedzie;nawet jesli wroci do Ciebie, to tylko i wylacznie dla wlasnej wygody co mam rozumiec pod tym że wróci dla własnej wygody?/???? przeciez nie wroce do niego jesli sie nie dogadamy

Gość xdc
wroc tylko wtedy, gdy zobaczysz ze naprawde bedzie sie staral, na Twoich warunkach, on musi troche o Ciebie powalczyc, inaczej nie bedzie szanowal;na razie zajmij sie soba, dzieckiem:)

Gość buldozerka
prawda jest bolesna ale prawdziwa. widze ze daej sie ciagnie temat. Po co mu czas ? zapytaj moze che miec 2 pieczenie na jednym roznie . Ja bym nie czekala jesli chodzi o waze relacje postawila sprawe jasno albo jestesmy ze soba jako rodzina albo kazdy idzie we wlasna strone i koniec bez emocji dzisiaj . Pierdolic jego czekanie bo to typ pewniaka .

Gość oluuuuniaa
ciekawe co będzie dalej... dzisiaj mi kolezanka doradziła tak: że jak on zadzwoni pod koniec miesiąca to powiem mu tak: wybieraj albo ja i dziecko i normalne życie albo rozwód i rób sobie co chcesz.. bo przy mnie kawalerskiego życia nie bedziesz prowadził!!!! dobre?

Gość kaaaaaasiuulka
a gdzies dzis na necie przeczytalam wypowiedź jednej pani ktora napisala że jej mąż stoi w klubie go-go i że jest przykłądnym ojcem rpodziny, ze wszedzie razem chodża, ze on dba o dziecii itd.. więc moze nie wszyscy z tych ochroniarzy są podejrzani i moze nie wszyscy rzeczywiscie zdradzają???

Gość el kitty kato
zyjesz zludzeniami kobieto. :-O

Gość kaaaaaasiuulka
???///

Gość Jesteś naiwna do bólu
Dziewczybo skoro uważasz,że facet pracujący w burdelu na bramce czy innych podobnych miejscach jest ok. to jesteś albo naiwna,albo masz 10 lat ! jeśli nadal rozważasz to,że możesz być ze swoim pseudo porządnym męzusiem to z nim bądz i nie zawracaj nam dupy bo dziewczyny dość ci juz do głowy nakładły,a widać,że w tej głowie pusto aż huczy bo nic nie dotarło. Chyba zaczynam rozumieć twojego męza,że woli towarzystwo zwykłych dziwek niz twoje.....

Gość kaaaaaasiuulka
przeciez on tam nie pracuje jeszcze!!!!!!!! tylko powiedział że ma zamiar, a ja sie was pytam jak mu sprytnie zabronić, jak sprawić by wybrał mnie i dziecko i normalne zycie? a wy od razu tylko mowicie:"rzuć go!" a moze da sie cos ratowac?

Gość buldozerka
taaaa innaczej nie napisze :-/ ... bo po co kase ma to sobie stoi chlopak ... przykladny maz to taki ktory wyzywa swoja kobiete i mowi wypierdalaaaaaj ?

Gość kkassiuuuulkaa
a moze ktoś cos napisze innego niż "zostaw go"?? moze da rade to naprawic? jakoś jakimś sposobem na niego zadziałać?

Gość kkassiuuuulkaa
???????????????