Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aga:S

Organizacja czasu wolnego

Polecane posty

Witam! dostałam odpowiedzialne zadanie w pracy. I potrzebuje waszych rad. Wyobraźcie sobie że jesteście w ośrodku wypoczynkowym nad jeziorem. Jakich atrakcji byście oczekiwali w ramach organizacji czasu wolnego. Mam zaplanowane dansing, dyskotekę; turnieje sportowe: siatkówka, bilard, tenis stołowy, warcaby; karaoke, wieczory filmowe. Dalej czy myślicie że imprezy z tematem przewodnim: np: militaria no i wadomo ze kto sie przebierze jedno piweczko gratis? A spływ kajakowy? A szkółka jazdy konno? A może macie jakies propozycje? Pomóżcie prosze.

Gość janina ze szczecina
za takie cos sie płaci./... nie umiesz byc kreatywna to po co sie tam pchałaś?? oni szukaja ludzi którzy zorganizują czas, a nie ludzi, którzy beda szukać ludzi którzy wymyślą organizację czasu innym:O żenuła

Gość Rocky masturbator
1) słoneczko 2) ciągnięcie drutów na czas :)

Proponuję zorganizować basen, wieczorem dancingi i disco oraz wieczory filmowe. Dobrym pomysłem są też warcaby, szachy, karty oraz wycieczki po okolicy.

Wiesz nie można zarzucić mi brak kreatywności, pytam potecjalnych klientów czego by oczekliwali jest to pewnega farma badnaia zapotrzebowania na konkretna rozrywke, a co sie płaci? za szkółke owszem i splyw tez ale jak sie ma znajomosci z to z cenami tez mozna zjechac na dół. Wiesz nie pisałam nic ze na terenie osrodka zorganizowałam szkółke windsurfingowa, małpij gaj, wspinaczke linowa.

Wycieczkami zajmuje sie ktoś inny, mamy naszego przewodnika który organizuje wypady w okolice. A karty, warcaby i szachy to sa do wypożyczenia codziennie. Chyba że jakiś turniej szachowy:D

Przecież autorka podała swoje propozycje :O A jacy ludzie będą w tym ośrodku wypoczynkowym? Młodzi, starsi? Znają się, to jakaś zorganizowana grupa, czy kompletnie obcy dla siebie?

Czas mam organizować dla osób ze sobą nie zrzeszonych. Ale bardzo czasto znajacych sie. Grupa wiekowa dowolna:)

Bo wiesz, może być ciężko znaleźć coś fajnego dla ludzi różniących się wiekiem :) Na pewno tańce, byle nie przy współczesnych przebojach dyskotekowych, tylko przy czymś uniwersalnym. Sport: siatkówka, koszykówka, piłka nożna, tenis stołowy, jakieś gry w wodzie - najlepiej z nagrodami, to przyciąga ludzi. Przebieranki trochę ryzykowne, bo kto zabiera ze sobą całą szafę ciuchów, by móc coś dopasować? Chyba, że ci ludzie będą wcześniej powiadomieni, że będzie konkurs na najśmieszniejsze przebranie w dowolnym stylu. Gratisowe piwka w nagrodę jak najbardziej :) Wieczory filmowe to super pomysł. A to będą jakieś firmowe wypady? Czy normalny ośrodek wypoczynkowy? Bo jeśli tak, to wiele osób zapewne będzie z dziećmi, może warto pomyśleć o propozycjach dla najmłodszych?