Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość retrytrytutyuty

konto w mbank - ma ktos ? jestescie zadowoleni ?

Polecane posty

Gość retrytrytutyuty

bo sie zastanawiam czy zakladac w mbanku...

Gość Perła Mocna
Załóż w Deutsche Banku. Ja zmieniłam.

Ja mam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona - za nic nie płace - ---ZERO opłat za konto ---za przelewy ZERO( a handluje troche na Allegro i płacę wszystkie domowe rachunki z tego konta ) ---- za korzystanie z karty ZERO, ----wypłaty bez prowizji z 3 rodzajów bankomatów - BZWBK, i cos tam...bez prowizji ( mój mąz miał konto i karte w BZWBK i nawet przy wypłacie w "swoim" bankomacie płacił prowizję - chore ) ----przy kredycie odnawialnym odsetki bardzo niskie ---szybko dochodzące wpłaty na konto i wypłaty z konta , nie mówiąc o tym,że z mBanku do mBanku (np.przy zakupach w necie albo pożyczce dla kolegi;) ) to po prostu ot tak - pstryknięcie palcami :D Jedyny minus to brak kas i wpłatomaty . Ale jak wyciągnęłam forsę z karty Lukasa w kasie ich banku to zapłaciłam wieksza prowizję niż w bankomacie...więc nie wiem czy jest na co narzekać ;) Polecam szczerze.

Aha,,, no i nie wiem jak jest z lokatami -moze inny bank jest bardziej konkurencyjny - ja nie bardzo mam co lokować ;)

Gość retrytrytutyuty
ja tez nie bede miala raczej co lokowac :) nie mam stalych dochodow, dlatego chcialabym zeby konto bylo calkowicie darmowe i chyba sklonie sie wlasnie do mbanku :)

Ja mam i jestem bardzo zadowolona. Zaproponowali mi, i ja się zgodziłam, usługę polegającą na płaceniu miesięcznie 5 zł za to, by w całej Europie i w Polsce wypłacać dowolną sumę z bankomatu za darmo. Do tej pory prowizja wynosiła jakieś 5 zł i była zresztą zależna od kwoty wypłcanej. Po wakacjach zrezygnuję z usługi, bo zazwyczaj nie wypłacam z bankomatu kasy - płacę kartą.

Gość retrytrytutyuty
z tym ze ja duzych przychodow nie bede meic, a jak patzrylam na inne oferty, to np nawet jesli nie ma za prowadzenie konnta to jest za oplata za karte jesli sie uzyje jej mniej niz powiedzmy 3 razy a ja chcialabym zeby konto bylo calkowicie darmowe, co z tego ze bede miec jakies odsetki jesli oplata za konto bedzie wyzsza niz te odsetki..

Gość retrytrytutyuty
a powiedzcie mi jak to jest, bo nie mialam do tej pory konta, czy jest jakis limit kwoty do ktorej mozna wyplacac z bankomatu ? samemu ustala sie ten limit z tego co czytalam to te 5 zl jest jak chce sie wyplacac ze wszytskich bankomatow, ale mi to niepotzrebne...

Gość retrytrytutyuty
i co to sa tokeny ?

Ja mogę szczerze polecić. Miesiąc po moich 18 urodzinach sami do mnie zadzwonili z propozycją i za tydzień był już jakiś typek z umową i kartą. Korzystam więc już od 3 lat i nigdy nie było żadnych komplikacji. Za nic nie płacisz praktycznie, błyskawiczne przelewy, a wszystko można załatwić przez telefon. Gorzej tylko jak chcesz wpłacić kase, to można zrobić tylko poprzez przelew z innego konta albo przez wpłatomaty, które nie wszędzie są. Lipa jest też jeśli chodzi o konta walutowe. Ja mam często przelewy w euro i funtach dlatego musiałam założyć też konto w WBK,też jestem zadowolona ,ale porównując Mbank lepszy. W sumie to najlepszy więc jak konto to tylko tam

Gość retrytrytutyuty
a powiedzcie mi jak to jest, bo nie mialam do tej pory konta, czy jest jakis limit kwoty do ktorej mozna wyplacac z bankomatu ? samemu ustala sie ten limit z tego co czytalam to te 5 zl jest jak chce sie wyplacac ze wszytskich bankomatow, ale mi to niepotzrebne... i co to sa tokeny ?

Gość polecam lukas bank
ja tam ma konto. Token to urządzenie elektroniczne, najlepsze zabezpieczenia do kont internetowych, lukas to ma za darmo ps. lukas nie ma swoich bankomatow a jesli wyplacilas z karty kredytowej to kazdy ban ma za to prowizje :D