Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość azwsexfvgyjimko,omijytcdrxscvb

moj ojciec pije :(

Polecane posty

rodzice dobrze stoja finansowo, jestesmy postzregani przez innych jako dobrze postawiona porzadna rodzina. Tata zawsze lubił pic lecz od roku jest strasznie, pije non stop wraca pijany w nocy nie awanturuje sie ani nic z tych rzeczy, jak sie napije to jest bardzo mily, moja mama ma juz dosc proszenia go, krzyczenia i juz sie poddala, machnela reką i powiedziala ze bedzie patrzec jak ojciec sie stacza. Nie moge na to patrzec, tato ostatnio kupil sobie nowy samochod bardzo dobrej marki ale oczywiscie tylko patzrec jak bedzie nadawal sie na zlom bo jezdzi nim gdy jest pijany. Nie wiem co robic dodam ze mama mi nie pomorze bo ona juz nie ma sily........ mam strasznego dola , nie moge patzrec jak ojciec niszczy to na so pracowal cale zycie chodzi mi tu zarowno o rodzine jak i o majatek. Coraz czesciej czuje do niego obrzydzenie, ale i tak go bardzo kocham :(

nikt mi nie doda otuchy?

Gość urmirgmzfg
jest dorosły, alkoholizm to choroba, powinien się leczyć

Gość osamotniony
jak sam nie bedzie chciał przestać to nie przestanie pić, wiem po moim ojcu, pił, zachorował, przestrzszył sie i przestał a zadne proźby i groźby, tłumaczenia nic nie dały, teraz jest schorowanym człowiekiem i nie pije

Gość Sanetta
:(((( a masz jakieś wsparcie od reszty rodziny, ze strony ojca lub matki? Ktokolwiek może.. pomogliby Ci? Masz z nimi dobry kontakt?

Gość hdgsh,jdfljkl
Mój też pił... wiem co przechodzisz. To bardzo trudne. Dam Ci radę! Pogadaj z mamą i razem namówcie go na terapię. Do zamkniętego ośrodka! Pomogło mojemu od ponad pół roku nie pije....

Gość medrzectyh
NO TO SUPER KRETYNKO LEPIEJ ZAINTERESUJ SIĘ TYM ŻE TWÓJ KOCHANY TATUŚ JAK SIADA ZA KÓLKO PO PIJAKU TO MOŻE KOGOŚ ZABIĆ NP CZYJEŚ DZIECKO OJCA MATKE PIERDOLONA EGOISTKO MAM NADZIEEJE ZE TWOJ TATUS ZDECHNIE ZANIM WSIADZIE ZA KOLKO PO PIJAKU