Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kanał

ZDRADA JAK TO ŁATWO POWIEDZIEĆ

Polecane posty

Gość kanał

Miłe panie. Wyobrażcie sobie taką sytuację. Płyniecie sławetnym Tytanikiem. Statek rozbija się ogórę lodową. Na statku m.in. są Ty, Kochanek i jego ciężarna żona. Kochanek może uratować tylko jedną osobę. Kogo wybierze? Ciebie czy swoją żonę????????? Teraz inna sytuacja. Ten sam statek. Tylko w rolach głownych Ty, twój mąż i twój kochanek. Możesz uratować tylko jedno życie. Twój mąż lub Twój kochanek. Kogo wybierzesz?????????"

Gość rosomak
nie mam kochanka, mam kochankę. i co mamdalej grać?

Gość taki kanał jakie jego życie
pieprzysz wszystko co się rusza, a potem rozwiązujesz łamigłówki :D i po co się było żenić, kiedy musisz dokonywać takich wyborów? :P

Gość kanał
Pytanie do zdradzających. Ja akurat jestem z tych zatwardziałych singli. Chcę po prostu zrozumieć motywy czynu "ZDRADA" i jego konsekwencji. Widzę że ktoś doszukuje się dennej filozofii, albo jest ograniczony. A dlaczego nie potraktować tego z przymrużeniem oka?

Sama wskoczę do wody i poszukam nowego kochanka, (mialo byc z przymruzeniem oka)

Gość kanał
No proszę. Ludzie wolą : 1: - prowokację bo mogą się wkręcić. 2: - dramat bo mogą się wyżyć i zmieszać z błotem ofiary losu. A tu na czysto retoryczne pytanie wszyscy wymiękają . Czyżby to był t. zw. brak odwagi cywilne. Stanąć tak twarzą w twarz. Popatrzeć w lustro. No i co? Jak by to było?

Gość fujara12
rozumiem ten post jako retoryczny. Przeczytaj i się zastanów, odpowiadać ni trzeba. Po prostu zamykasz usta i odpowiadać się nie da. Rzeczywistość jest okrutna.

To może uratuje męża i kochanka,a sama zginę,bo przecież kocham obu...

Gość zuzoil
Jeśli mam kochanka to znaczy, że z mężem się nie układa, z drugiej strony z mężem spędziłam tyle czasu to z nim jakby na to nie patrzeć spędziłam najpiękniejsze chwile w zyciu. Uratuję męża , może wybaczy mi zdradę w zamian za uratowanie życia i powrócimy do tych pi eknych chwil które kiedyś były tak częste w naszym zyciu.

Gość ttatatatatattsydtgylef
Jeśli się z mężem/żoną nie uklada to po co wtedy trwać w takim związku? Nie oszkukujmy się. Szukamy pierwszych lepszych powodów na usprawiedliwienie swej zdrady po czym wracamy grzecznie do stałego partnera bo wiemy, że jest pewniejszy, a nie tylko wyrucha badź da się wyruchać.

Gość ttatatatatattsydtgylef
ta, szczególnie dla osoby zdradzanej są to takie uczucia, że hej!

Gość mimimtytytyty
Uczucia uczuciami ale one jakoś powstają. 1, 2 , 10 spotkanie i cos sie pojawia. Nie powiesz mi, że na dzien dobry nagle pałasz do kogoś uczuciem. A jeśli brniesz to znaczy, że na własne życzenie więc stałego parntera nalezy wtedy poinformowac ze jest inna badz inny

Gość kanał
Jeszcze raz podpowiadam. Nie chodzi o sam fakt zdradzenia. Nie ma mowy ja się poświęcę. Dwie sytuacje. 1. - Kogo uratuje kochanek - żonę w ciązy czy kochankę. 2. Komu żona uratuje życie mężowi czy kochankowi

Gość sdasdasdas
oczywiscie ze kochanek uratuje ciężarną żonę (uratuje 2 osoby :P ) a ja wybrałabym męża

Gość różowo nie jest
ty się kanał w łamigłówki nie baw. a odpowiadając na pytanie - wszyscy są siebie warci, a mąż uratuje siebie, nie żonę i nie kochankę. na złodzieju czapka gore, a jak są tarapaty, to każdy ratuje swoją dupę!

Gość kanał
Na razie odpowiedziała jedna osoba na jedno pytanie więcej nic nie widzę poza zamiataczami

Gość takie tam pierdoły
A gdzie tu haczyk

Gość zdrada nie jest wyjściem
1. żonę 2. męża

Gość kanał
To skoro taki wybór to poco zdradzać?