Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NauczMnieCzarować

Romantyczni???

Polecane posty

Gość arrleta
ale masz dziwne spojerzenie ale po twoim zdjeciu wnioskuje ze nie masz downa

Właśnie tak myślałam, że ludzie tak uważają... I zastanawia mnie to... Bo jak można czułego faceta nazywać ciotą czy przyrównywać do homoseksualistów...

Gość faza_delta
Cieszy mnie taki wątek, Autorko. Cieszy mnie obecność takich ludzi i świadomość tego, że wiecznie bujający w obłokach romantycy nie wymarli :) I właściwie nie wiem czy to romantyczne usposobienie to moje błogosławieństwo, czy przekleństwo. Choć raczej skłaniałabym się do tego drugiego... Cóż, takie realia :) I na moim ramieniu wyliczysz, ile jest nieskończoność mnożona przez wieczność... :)

Gość faza_delta
Co do pozostałych wypowiedzi na tym wątku - dno i dwa metry mułu.

faza_delta... Ach no masz rację przekleństwo... Czasami wydaje mi się, że jestem z całkiem odległej planety ;O Najgorsze jest to, że to nie ludzie są dziwni, to ja jestem inna. Ale wolę patrzeć z pozytywnej strony;) Czasami naprawdę potrzebuję czegoś takiego. Miłych słów, romantycznej atmosfery to wprawia mnie w wspaniały nastrój... Chyba każdy kocha spacery w świetle księżyca, leżenie na trawie i wpatrywanie się w gwiazdy, kolację tylko we dwoje i zapomnienie chociaż na chwilkę o wszystkich problemach. Może w każdym z nas kryje się nutka romantyzmu ? To nic strasznego można się do tego przyznać i częściej zatrzymać się, pomyśleć czy życie nie jest za krótkie by marnować je w tym wyścigu.... faza_delta... a tak poza tym lubisz Hey? Bo ich nowa płyta jest genialna:D faza delta, umieraj stąd, boję się o nas.. W sumie to wszystkie kocham ;)