Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Panna gryzoniówna

ma ktoś szczurka?? opowiedzcie coś prosze, warto Go mieć?

Polecane posty

Gość Panna gryzoniówna

podobno są bardzooo inteligentne, ale mniej więcej jak: - chomik? ?- -swinka morska? - krolik? - kot? reagują na imie?? zaprzyjaźniają sie? gryzą ludzi?? lepszy duży czy mały szczur?

jeszcze niedawno miałam ale zdechł, i to jak chomik gdzieś, ale na imię w życiu by nie zareagował;) nigdy mnie nie ugryzł, zaprzyjaźniony był tylko wtedy jak się mu nowe jedzenie niosło a tak to swoim życiem żył:)

Gość Panna gryzoniówna
a czytałam na jakims serwisie że reagują na imie i trzeba je wołać :/ nie no w sumie nie wymagałabym tego od niego dziś widziałam w sklepie po 15 zł takie słodziachne szczurki o Boże .... wszystkie bym wzięła :( ale bojęsię że to szkodnik i mi pogryzie w domu rozne rzeczy i ludzi:(

Gość nickonicko2010
szczurek jest o wiele bardziej inteligentny niż chomik,na pewno da ci dużo radości w czasie zabawy ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość Polecvammmms
Kup sobie szczurka odmiana american blue (dumbo czy jakos tak) - zyja do 6 lat, lepsze sa samiczki. podobno lagodniejsze, przeslodkie, przywiazuja sie do wlasciciela, sama takiego mam. Ciagle lize po rekach, raz zasnela mi na kolanach ;D nie gryza. wpisz sobie w google to Ci sie wyswietli stronka o szczurach o pielegnacji itd. Naprawde polecam. ;D

Gość Polecvammmms
I co anjwazniejsze mimo, ze wypuszczam codziennie po jakies 2-3 h po pokoju to ani RAZU nie pogryzla mi kabli. ;D Tylko trzeba wszystko chowac bo kradnie i ucieka ze zdobycza do kanapy i robi sobie spizarnie hehe ;D maly zlodziejaszek ;D