Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fjhfj

Jaka muzyka leciala u was na zabawie weselnej??

Polecane posty

Gość fjhfj

bo ja robie wlsani liste utoworw ktore chcialabym miec, z lat 80-tych np. polska i zagraniczna, mam nadzieje ze ludzie beda sie bawic, np z filmu Dirty Dancing-HUngry eyes piekna piosenka, chce krawczyka, maryle rodowicz, budke, poza tym napewno jakies kilka disko polo, niezaduzo takie najbardziej znane, a u was co lecialo, disco polo czy moze inny rodzaj muzyki??

ja tam nie miałam żadnej listy, w końcu to zespół wie, co ume zagrać, zastrzegłam sobie, że nie chcę jakis szlagierów wyłącznie disco-polowych, żadnych białych misiów czy jesteś szalona, reszta ujdzie.

acha, powiedzialam, że jak mi zagraja Majteczki w kropeczki to im nie zapłacę normalnie :D no i nie było :P uff ;)

autorko ja sama bym taką listę mniej więcej chciała zrobić co by mogli puścić, nie potrafię ścierpieć łamanej angielszczyzny śpiewanej przez podpitych śpiewaków z zespołu :P napisz piosenki jakie wam się podobają i podrzuć zespołowi :)

Był Krawczyk i Feel i Budka Suflera. Kilka klasyki biesiadnej typu Sokoły. Ale ludzie np świetnie bawili się przy Koniku na biegunach Urszuli. Różnego typu rock-and rolle też się ludziom podobają. Golec Orkiestra i trochę góralska nuta;-)