Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migałą

Dieta po porodzie...

Polecane posty

Gość migałą

Cześć wszystkim jestem w 8 mieciącu ciązy przytyłam 9.5 kg.... Chciałabym po ciazy wrocic do figury z przed ciązy a moze nawet lepszej... macie jakies pomysły/ sposoby alby schudnąc i miec fajna figure po porodzie?

Gość migałą
no tak to wiem:) ale czy znacie jakies dobre cwiczenia np na brzuch pośladki... jakąs dobra diete co najlepiej jesc zeby chudnąć i co nie zaszkodzi dziecku kiedy bedzie karmione piersia?

to ci nie pomogę bo lepiej po porodzie wyglądałam niż przed :) trzymam kciuki ;) bo przy dziecku to się nic nie chce a co dopiero ćwiczyć :)

Gość migałą
No wiem wiem... ale wiesz troche moje ciało sie zmieniło a ja zawsze miałam kompleksy z figura [bo kiedy byłam mała byłam gruba... chciałabym miec taka sytułacje jaka masz ty(mam na myśli figure lepsza po ciązy niz przed):)

karmienie piersia - najlepsze na odzyskanie figury :) ja w ciazy przytylam 30kg, rozstepow uniklam (codziennie smarowalam bio oil'em brzuszek i nogi), a po niecalych 4 miesiacach stracilam juz 25kg nie stosujac zadnej diety. jem wszystko wlaczajac smazone, pieczone i slodycze :)

przejmujesz się 9 kg haha to ty prawie nic nie przytyłaś(dziecko,wody,łozysko,) to też ma swoja wagę,więc max 4 kg przytyłas hehe ja przytyłam 21kg i po 2 tygodniach od porodu miałam już 11 kg mniej,a po 2 miesiącach dawcną wagę

Gość joassska546
mi sie wlasnie wydaje rowniez autorko ze malo przytylas tyle to na pewno zrzucisz...ja teraz 31tc i na plusie 7kg jestem i poza brzuchem i piersiami wogole nie przytylam i nawet sie nie przejmuje waga bo widze ze wroce jak urodze to przeciez wody,dziecko,lozysko,powiekszona macica, nagromadzone wody tyle waza....z tyloma kilogramami nie masz sie czym przejmowac ja bym sie martiwla gdybym miala na plusie 20kg a tyle to luzik damy rade:)

Gość migałą
No może faktycznie robie z tego duzy problem...:) No nic przekonamy sie po porodzie jak to będzie. Ale mam nadzieje ze tak jak mowicie:) Dziewczyny mam jeszcze jeden problem zrobił mi sie straszny celulit na nogach znacie jakies sposoby zeby go zlikwidować?

Od dnia porodu minęło 15 dni a ja schudłam juz 15kg-nawet nie będziesz w stanie myslec o cwiczeniach w pierwszych dniach a sama schudniesz

Gość taki maly kolo
ja ( tak mi kazała dietetyk, zeby maly nie miał problemów z bruszkiem ) jadlam gotowane marchewki, pietruszki,brokuły,szpinak, piers z kurczaka,cielęcinę, jabłko.. i to chyba tyle. Zero słodyczy, tłuszczów, i niezdrowych rzeczy. Schudłam 17 kg ( przytlam w ciazy 15) w ciągu 3 miesięcy.