Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuuuuuuuuuulka

czy moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość uuuuuuuuuuuulka

witam wspolzylam z chlopakiem 5 dni po okresie,czyli 5 dzien cyklu, cykl mam z eguly 30 dniowy,ostatnio biore tabeltki od lekarza( nie,nie anty) i okres troche powariowal.. mianoowicie chlopak zle zalozyl prezerwatywe,ale wytarl sie tam i zalozyl ja na poprawna storne,jednak mglo tam byc troche plynu preejakulcynego ( nie wiem czy tam sa plemniki.. wikipedia twierdzi,ze nie,ale forum co innego) odczuwam bole jajnikow,byc moze to torbiel,bo mialm juz je sporadyczne,ale sie martwie..moge byc w takim wypadku w ciazy? dziekuje za odpowidzie z gory

Początek cyklu liczy się od 1szego dnia miesiączki, a nie od ostatniego! Także na pewno nie współżyłaś z chłopakiem 5 dc :> Nie napisałaś w którym dniu cyklu teraz jesteś - ten ból jajników może być po prostu symptomem zbliżającej się owulacji albo po prostu boli Cię podbrzusze na okres. Poczytaj: http://npr.pl//index.php/content/view/27/43/

Gość uuuuuuuuulka
ups przepraszam,takze liczac poprawnie to byl 9-10 dzien,teraz jest 16 dzien,fakt to moze byc owulacja ten bol jajnikoow..