Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FRENDZIAXXX

całkiem różni, a jedna miłość ich łączy... czy to możliwe?

Polecane posty

Gość FRENDZIAXXX

sprawa dotyczny mnie... a właściwie nas... czyli mnie i mojego faceta. Otóż jesteśmy różni tak jak już wspomniałam. Moja rodzina jest zamożniejsza i bardziej ''cywilizowana'' że tak powiem... Ja z rodzicami jeżdże po świecie , wiele widziałam. Dobrze się uczę, planuję stiudia itd. Chcę być w życiu kimś... Mój chłopak nigdzie nie jeździ, nie widział nic... Jest jednymi słowy prosty.... Ma tam jakieś swoje pasje, ale uczy się źle... Nie jest jakimś wieśniakiem, ale nie ma za wiele do powiedzenia bo mało widział... Jest kochany... Kocham go, ale te różnice mi przeszkadzają.. zrażają mnie do niego... Jesteśmy ze soba już prawie 4 lata, ale nie wiem czy powinnam kontynować tą znajomość... Nie wiem co to będzie kiedyś... Nie wiem jakby wygladalo nasze wspólne życie... nie chciałabym żeby wyglądało tak jak jego dotychczasowe

Gość Wolvfram
nie wywyższaj się i nie znęcaj się nad nim , zgadnij co on czuje, gdy wyjeżdżasz ?

Gość FRENDZIAXXX
właśnie chodzi o to, ze jego to nie rusza. Wcale się nie wywyższam, naprawdę źle sie z tym czuję. Czasem chciałabym nie wyjeżdżać i być taka jak on... On mówi , ze nie odczuwa potrzeby nigdzie wyjezdżać... itd

Gość FRENDZIAXXX
proszę, pogadajcie ze mną:(

Gość FREEpalestine
wydaje mi sie, ze w dalszych etapach zwiazku moze byc gorzej, te roznice moga byc coraz bardziej uciazliwe jezeli juz teraz cie to meczy, to wyobraz sobie co bedzie gdy zamieszkacie razem? latwiej jest parom, ktore pochodza z podobnego srodowiska

Gość FRENDZIAXXX
My pochodzimy z jednej miejscowości... Z tego samego środkowiska... tylko z różnych rodzin. Głownie chodzi o to, że jego rodzice nie mają zbytnio kasy.... Moi bogaczami też nie są, ale są w o wiele lepszej sytuacji niż oni.