Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Już sama nie wiem....

Pracuję na akord

Polecane posty

Wypracowałam w tym miesiącu 3416 brutto. Na moje konto wpłynęło 1550 zł. Wydaje mi się, że powinno więcej, ale nie umiem tego policzyć, bo nie wiem ile wyjdzie po odjęciu podatku, skł zdrowotnej i innych. Czy ktoś się na tym zna i mógłby mi pomóc podając orientacyjną kwotę? Boję się, że pójdę do szefa zapytać, jak on to policzył, a okaże się, że dobrze i najem się wstydu. :(

cos kolo tysiaca wiecej powinnas dostac, pewnie przez pomylke, ja bym sie nie zastanawial tylko uderzyl do kadr

Bardzo ale to bardzo dziękuję.:) 😘

nie ma za co, do szefa sie w takich sprawach nie chodzi, pojdz do kadr i powiedz, ze wedlug zarobionego brutto Twoje netto po prostu sie nie zgadza

Gość kawaa na ławę
wyszło mi 2446,38, po odjęciu wszystkich składek i kwoty wolnej od podatku

no to mowie cos kolo tysiaca wiecej:) nie dajcie sie robic w bambuko ludzie, bo jak raz to zrobicie - ludzie sa tacy, ze beda to pozniej wykorzystywac

Naprawdę bardzo Wam dziękuję.:) 🌻 W poniedziałek pójdę do kadrowej i zapytam, czy nie było pomyłki. :) Sami widzicie, że nie zarabiam kokosów i taka suma jest dla mnie bardzo znacząca, tym bardziej, że pracuję fizycznie, naprawdę bardzo ciężko .:(

kobitka fizycznie?:( kurcze troszke szkoda mi Ciebie, a to tylko na wakacje dorywczo czy tak caly czas?

Gość a co robisz
ze tyle zarabisz

Gość tępy polaczek z Northampton
Może masz dyskalkulię lub analfabetyzm! Polska to kraj złodziei! babcia mi mówiła zawsze! Nie pracuj u Polaka, Żyda i niemca oraz anglosasa!