Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,,,,,bncb vb

bieda i brak perspektyw-zakupy w biedronce

Polecane posty

Gość ,,,,,bncb vb

nienawidzę biedy,uważam że bieda to wstyd to nieumiejętność radzenia sobie w życiu.Nie chodzi mi o luksusy ale o życie na jako takim poziomie,a nie liczenie drobnych i bieganie do biedronki w poszukiwaniu promocji.Nienawidzę biedronki nienawidzę hołoty robiącej tam zakupy,wolę mniej kupic ale nie stać w tych beznadziejnych kolejkach jakby czekając na łaskę..ma ktoś podobne odczucia,bo w koło wszyscy zachwalają biedronkę

Gość Fafnoście
pierwsze slysze by w biedronce zakupy robila biedota? na co przeplacac za ten sam towar kiedy mozna go kupic taniej? TEPA OSOBO:)

Gość Fafnoście
TOBIE PEWNIE WUJEK ZALATWIL PRACE przy panstwowym zlobie ....wszystko mialas na tacy ...tez mi umiejetnosc radzenia sobie buahaha

Gość no to pochwl się autorze
w jakich sklepach robisz zakupy

Gość hołota
chodzę do biedronki,nie na promocje, to jedyny "duży" sklep w pobliżu mojego domu,gdzie jest jakiś wybór,nie ma tam kolejki,niektóre produkty mi smakują,na niektore się nacięłam-np. ciasto francuskie-paskudne,warzywa-duży wybór,wędliny paczkowane-nie wiem,czym się różnią od tych w innych sklepach,zresztą asortyment jest też taki jak w innych sklepach jakby w tym miejscu był inny sklep,to bym tam chodziła,ale jest akurat biedronka,trochę mam wyrzyty sumienia,ze dokładam się w jakiś sposób do wyzyskiwania ludzi,ale jednak moja wygoda zwycięża z wyrzutami :P

btw. cos pierogi nie przeszly przez Polska Poczte:(

Gość julka kulka
a ja kupuje w jednych i drugich. w biedornce sa lepsze i swiezsze np warzywa czy owoce

Gość tw536363
ja kocham draże z biedronki ❤️

Gość ,,,,,bncb vb
a ja kupuje w jednych i drugich. w biedornce sa lepsze i swiezsze np warzywa czy owoce taaa naszpikowane pestycydami smacznego,pojęcia nie macie co żrecie i nie wmówicie mi że smakują wam słodycze z biedronki z dodatkiem tłuszczy używanych do celów innych niż spożywcze

Gość ,,,,,bncb vb
ja mam własne pole i świnki, kurki takze nie musze kupować z biedrąki

Gość nickonicko2010
od razu bieda,wiele osób kupuje w Biedronce bo ma tam najbliżej,w sumie wszystkie supermarkety są takie same tyle że kazdy ma inne logo i wystrój ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość ja kupuję niektóre
rzeczy w biedronce i są dobre, np herbata liściasta zielona z domieszką białej jest super, warzywa na patelnię, czekolady z likierem, mrozone ryby albo krewetki, no i warzywa i owoce w mojej biedronce są zawsze świeże i gadaj sobie co chcesz

Gość ,,,,,bncb vb
smacznego

Gość hahahahha
u mnie jest osiedlowy sklep delikatesy, którego właściciel robi zakupy w biedronce i je sprzedaje w swoich delikatesach

Gość hołota
a w delikatesach pewnie wszystko z ekologicznej hodowli :P bez przesady,żebym była pewna,co naprawdę jem musiałabym sama wszystko posadzić i wyhodować i jeszcze przez siebie wyprodukowaną karmą żywić zwierzęta,wszędzie teraz się stosuje chemię i raczej nie ma od tego odwrotu zdarza się (rzadko),że mam okazję na wędliny "od chłopa"-nie ma porównania ze sklepowymi,obojętnie z jakiego sklepu

ja na finanse nie narzekam i tez zaopatruje sie w niektore produkty z biedronki:-P

Co wy sie czepiliście tych biedronek? jaka hołota? niektóre produkty z biedronki są zajebiste. Poza tym jest duży wybór, a droższe nie zawsze znaczy lepsze.

a droższe nie zawsze znaczy lepsze. zgadzam sie... hmm uwielbiam babke w czekoladzie z BIEDRONKI:-p

Gość gość
Haha gadka-szmatka:uwielbiam to z biedronki,tamto z biedronki.no tak mieso,nabial i artykuly chemiczne najlepszej jakosci:D Jak was biedoto nie stac na przynajmniej sredniej jakosci produkty to nie pitolcie tu glupot,aby sie obronic. No coz nie nadaremno opieka spoleczna biedocie daje talony do biedry.Swoj ze swoim w biedronie zawsze sie spotka;)

Gość gość
oj już nie pamiętam jak to było w Biedronce w 2010 roku ale przed euro2012 dużo się tam poprawiło :)