Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość julka kulka

:(

Polecane posty

Gość julka kulka

chodze w dlugich spodniach i na dlugi rekaw w takie upaly:( MASAKRA

Gość julka kulka
TEZ TAK MACIE ? JA SIE WSTDYZE OWLOSIENIA I NIE WIEM JAK SIE GO POZBYC:(

Gość arrleta
ja chodze na go nie mam owlosienia ;)

Gość julka kulka
zazdroszcze ci bradzo

rozumie cie... też należe do kudlatków... a najlepsze jest to że teraz jestem w ciąży i włosami porósl mi brzuch... do tej pory byly tylko nogi, ręce i okolice bikini- jakoś dawałam sobie rade- trochę depilatorem, troche maszynką- jak troszkę sie opaliłam to włoski nie byly tak widoczne... teraz( 8m-c ciązy) ciężko mi golic nogi- o bikini nie wspomne- pozatym wstydze sie pokazac komukolwiek swoj brzuch- biały, nieopalony i owłosiony....też zazdroszcze dziewczyną które golą tylko łydki- moje włosy są czarne więc widac je też na udach- zresztą całe ciało mam pokryte meszkiem dośc pokaźnym:(

Gość dziewczynka47594
to dlaczegoi sie nie ogolisz?

Gość szkoda slow nie
beacisko - rozumiem, dziewczynom co ty chcesz temu dziecku przekazac jak masz wyrazne braki w edukacji? :O potem rosnie nam takie spoleczenstwo tepakow :(

dziewczynka, szkoda słów>>>>> brzucha nie ogole bo ginek. powiedziala ze w ciazy to czesto spotykane i po porodzie wloski wylecą, a gdybym ogolila to zaczely by tam normalnie rosnąc- gróbe i czarne a tak sa mało widoczne. a czy ja powiedziałam ze nog nie gole? gole kochane moje tylko mi ciężko sie tak rozkraczac- przywiążcie sobie 7 kg cukru do brzucha i spróbujcie sie schylic;) a swoja drogą po jakiego panie wyedukowane wpierd**** sie na forum skoro nic sensownego nie macie do powiedzenia.zastanawiam się co wy swoim dziedziom( o ile znalazl sie naiwny który wam je zrobił) przekazujecie;)poza nieudolnymi uwagami- mnie uczono ze jak nie mam nic mądrego do powiedzenia to powinnam milczec- a was niestety nie mial kto tego nauczyc...żal mi was!!!!!

Gość wda41
ja chodze tylko w dlugich spodniach i krotkim rekawie, ale mam inny problem - mam zapalenie skóry i nie chce zeby ludzie co chwile pytali co mi sie stalo:o (w paru miejscach mam takie jakby strupy) :(

no to też nie ciekawie. zaraz jakaś wykształcona, bez bladego pojecia o tej chorobie pewnie strzeli: " to idz do lekarza!!!" ale ja wiem ze to niezbyt łatwo się leczy. moja kolezanka z księgowości ma to na rękach i nic jej nie pomaga:( ja na szczescie opatulona nie chodze bo jak sie opale to włosków nie widac i mogę rzadziej golic