Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość balonowadama

malejący penis

Polecane posty

Gość balonowadama

hej, jestem z moim facetem 2 lata, kiedyś kochaliśmy się codziennie, ba - nawet 3 razy dziennie, ale od jakieś 5 miesięcy nie robimy TEGO W OGÓLE. Czasem tylko robię mu loda lub dotykam go dłonią, ale nic więcej, a to i tak rzadko, bo jakiś raz na 3 tygodnie. O mnie w ogóle nie dba, nie pamiętam kiedy ostatnio wszedł we mnie i sie w środku spuścił, takie rzeczy w ogóle sie nie dzieją. Dziś dotykałam mojego faceta i zauważyłam coś dziwnego. Jego penis się ZMNIEJSZYŁ!! i to o połowę (we wzwodzie oczywiście)! szukałam jakiś informacji na ten temat na necie, ale nic nie ma, stad moje pytanie do Was: Czy to możliwe, żeby penis aż tak zmalał. Może to objaw jakieś choroby. Mój facet ma 33 lata.

Poważnie od amfetaminy się zmniejsza? Masz na to jakiś dowód? :P nigdy nie brałem i nie zamierzam, ale dziwi mnie to co napisałeś, nigdy o czymś taki nie słyszałem..

Gość mlodziutki
biorę amfę codziennie :( Pewnie przez to mój też jest mały :( I w dodatku krzywy :/

z tego co wiem penis zanika od brania sterydów i innego rodzaju koksow :) dlatego większość karków ma śmieszne malutkie fujarki hahaha sterydy także bardzo obniżają libdo, dlatego twojemu facetowi już sie nawet nie chce niektóre leki farmakologiczne tez mogą mieć takie skutki uboczne (bardzo żadko)

Gość porolumanek
to nie twój facet penisy sie nie zmniejszają !! moze nie miec pełnego wzwodu , ale to nie ma nic wspólnego z wielkoscią .... nie wkladaj innym facetom reki w majtki

Gość Susi55
Witam mam podobny problem zauważyłam ze sprzęt mojego kochanie zmniejszył sie i jest to mi odczuwalne nie mam takiej przyjemności z sexu jak kiedyś. Czy ktoś ma jakieś godne porady aby to odwrócić, boje sie z nim o tym porozmawiać aby go nie urazić. Wiadomo ze to mogło by dotknąć niesamowicie, on sam o tym mówi widzi ta różnice ja tez ja to czuje. Pomóżcie mi co mam zrobić od czego zacząć ?

Gość gość
Mi teź się zmniejszył . Obecnie ma 4,5 cm