Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilkaoburzonaa

co za fiut!!! jestem taka wkurzona wrrr

Polecane posty

Gość Kamilkaoburzonaa

Wysłałam swojemu facetowi MMS-a, na którym jestem ja w stroju kąpielowym.. bo byłam z rana nad jeziorkiem i mi koleżanka cyknęła fotkę z wielką radością i nadzieją, że go uszcześliwie i rozpalę troche, wysłałam mu tego MMS-a... A TEN GNÓJ WIECIE CO ODPISAŁ???? dosłownie cytuję: "zakryj to sadło :P" NO KURWA ZATKAŁO MNIE!!! mam ochote go zabić a jednoczesnie czuje sie jak brzydula

są 3 możliwości: 1. jesteś gruba 2. on ma specyficzne poczucie humoru i powinnaś uznać to za żart 3. ja się nie znam i żadne z powyższych nie jest prawdziwe :classic_cool:

Gość Kamilkaoburzonaa
tak w smsie była ta minka, dosłownie tak wygladal ten sms "zakryj to sadło :P" do tego wszystkiego napisałam mu, ze to nie bylo miłe a ten gnoj juz mi nie odpisal!! siedze cala podkurwiona, najchetniej bym teraz dała ze złości doopy jemu koledze, bo tak mnie wkurwił

Gość czarna dupa
o kurwa jaki typ :D

Gość jezuuu co za idiotka
myśli że wyśle facetowi swoje gołe dupsko a on już ma się ślinić na jej widok Jesli facet sobie zażartował to trochę więcej dystansu do siebie kobieto Jesli napisał to co mysli to widocznie masz faceta buraka - i to tez o tobie cos swiadczy

Gość Kamilkaoburzonaa
gówno mnie to interesuje, czy to był żart czy faktycznie tak mysli! wkurwił mnie niemiłosiernie, ja specjalnie z myslą o nim zrobiłam sobie ta fotke by mu wysłać i go podkręcić! jestem zła, zle sie bardzo czuje i w gescie rewanżu już umówiłam sie z moim kolegą na dzisiejszy wieczór na piwko!!! A CHRZANIE TO NIECH SIE DZIEJE CO CHCE!! jesli bedzie chcial mnie dzisiaj pocałowac to napewno nie bede się przed tym broniła a do tego gnoja pierwsza sie napewno nie odezwe !! ma do mnie dzownic, wyslac smsy, ze mnie kocha, ze przeprasza, ze jestem najpiekniejsza na swiecie bo inaczej bede go zdradzała

Gość a jakie a jakie a jakie
jest Twoje BMI ? ;-)

Gość ence pence w ktorej rence
co za głupie kurwisko :O tak idz daj doopy innemu.. to do was podobne, potem bedziesz miala wspaniale wytlumaczenie "facet mnie zaniedbywał" boli mnie to, ze kobiety sa takimi szmatami

Gość hgjgjhjhgjhgjhg
Zakompleksiona Królewno, facet to nie Tatuś!

Gość Kamilkaoburzonaa
a co to jest BMI? do tego goscia wyzej, chyba nie łudziłeś się, że kobieta potrafi być wierna? kazda zdradza ja sie do tego przyznaja, chociaz jeszcze tego nie zrobiłam to wiele razy miałam takie mysli i bardzo czesto podobaja mi sie inni chłopcy, nie jestem zapatrzona jak w obrazek w tego swego gnojka. Jesli sie nadarzy okazja, ze bede na niego wkurwiona a akurat poznam jakiegos przystojniaczka to owszem, nie wykluczam zdrady

ile ważysz i ile masz wzrostu ? :D

Gość Kamilkaoburzonaa
170cm i 65kg wiem, o te 5 kg za duzo :(

Gość Napaleniec_18letni
Kamilkaoburzonaa ja cie przelece nie martw sie

Gość Antoine Catherine
"nie jestem zapatrzona jak w obrazek w tego swego gnojka" najwidoczniej on też nie jest zapatrzony w ciebie :D

Gość Kamilkaoburzonaa
napaleniec_18letni spadaj gnojku

no to on jest chyba pojebany...

Gość o ja pier*ole
facetowi się fotka nie spodobała a ta za karę idzie się pieprzyć z kolegą:D Dziewczynko ile masz lat? I tu nie należy się zapytać o BMI ale o inteligencje Bo pusto aż boli

Gość o ja pier*ole
a zresztą pewnie oboje siebie warci jesteście Idź się pieprzyć bo takie puste lale tylko to potrafią Poza tym trzeba się jakoś dowartościować nie? ;) Pa pustoto

Gość 000""""
a czy z tym swoim facetem miałaś już sex czy jeszcze do tego nie doszło?

Gość Kamilkaoburzonaa
co za głupie pytanie.. no a jak myslisz? jestesmy juz ze soba 7 miesiecy, pieprzymy sie dosyc czesto po prostu mnie bardzo wkurwil, niech uwaza na slowa... ja jestem na tym punkcie bardzo czuła, za kare po prostu przespie sie z jakims facetem jesli mnie dobrze uwiedzie

Gość Napaleniec_18letni
te kamilka wskakuj na johna i nie udawaj takiej niedostepnej

Gość rewrfd
Tusk i jego kompani od lewych interesów siedzą cicho i nie interweniują tak jak rząd Czech, który wywalczył u Francuzów pozostawienie ich fabryki w Czechach. I tak pozbyliśmy się rybołówstwa, stoczni, przegraliśmy z Eureko i wielu innych zakładów. Tylko Sobiesiaki, Rychy Zbychy i inne wieśniaki zachowali swoje interesy. A pół Polski na nich głosuje. I to ma być ten jasnogród, oświeceni, inteligentni, wykształceni. To tacy oświeceni jak ci co u schyłku I Rzeczypospolitej w Targowicy zaprzedali się Kremlowi. Historia lubi się powtarzać.

Gość Konrado156477
Co za idiotka :D

Gość rewrfd
Tusk i jego kompani od lewych interesów siedzą cicho i nie interweniują tak jak rząd Czech, który wywalczył u Francuzów pozostawienie ich fabryki w Czechach. I tak pozbyliśmy się rybołówstwa, stoczni, przegraliśmy z Eureko i wielu innych zakładów. Tylko Sobiesiaki, Rychy Zbychy i inne wieśniaki zachowali swoje interesy. A pół Polski na nich głosuje. I to ma być ten jasnogród, oświeceni, inteligentni, wykształceni. To tacy oświeceni jak ci co u schyłku I Rzeczypospolitej w Targowicy zaprzedali się Kremlowi. Historia lubi się powtarzać.

Gość Kamilkaoburzonaa
czy rzeczywiscie mam sadlo? no jak kazda kobieta.. troszke tluszczyku jest ale przeciez nie o to chodzi, powinien odpisac cos milego awnet jak mu sie fotka nie spodobala bo to tak jakby mu napisala 'ale masz brzydkiego kutasa' albo wyslal by mi swoja fotke a ja bym odpisal 'ale paskudny ryj'

Dziewczyno:O wspolczuje temu Twojemu facetowI:P po 1. nie każda dziewczyna zdradza - jak to powiedziałaś:) po 2 nie każda ma 'sadło':D może jestes nieproporcjonalna i akurat na brzuchu masz oponke czy coś:P

przyjmij do wiadomości, że nie każda kobieta ma jak to nazywasz 'troszkę tłuszczyku' :P niektóre dbają o swoją figurę.

Gość Kamilkaoburzonaa
te które zupelnie nie maja tluszczyku na brzuchu to zwyczajne anorektyczki.. chude patyki, ktore wygladaja gorzej niz wieszaki a z ta zdrada to wierz mi maleńka, kazda zdradza, tylko nie kazda JESZCZE tego dokonała, ja sama jeszcze nie zdradzilam ale nie wykluczam tego.. po prostu wiem jakie sa kobiety