Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kamilkaoburzonaa

co za fiut!!! jestem taka wkurzona wrrr

Polecane posty

dziewczyno weź się oragnij:O to ze jesteś k u r w i s k o, to nie znaczy, że każda taka jest :) watpie ze znasz wszystkie dziewczyny, więc sie pucuj:D

to pewnie był to zwykły kawal :classic_cool: może dla niego jesteś zbyt szczupła i chciał Ci zrobić przyjemność pisząc to :P

Gość Kamilkaoburzonaa
812 miło, że bronisz naszego honoru, ale małe ci z tego wyjdzie.. mysle, ze wiekszosc facetow i tak wie jakie sa kobiet, zreszta wystarczy poczytac to forum, tutaj co drugi pisze, ze kazda to zdradliwa szmata i ja jako kobieta absolutnie sie z tym zgadzam

oho, zaczęły się argumenty kaszalotów i wyzywanie od anorektyczek :D można mieć szczupłe, wyrzeźbione ciało i nie wiem, co to ma wspólnego z anoreksją. pewnie wszystkie szczupłe sportsmenki mają anoreksję :P

a z ta zdrada to wierz mi maleńka, kazda zdradza, tylko nie kazda JESZCZE tego dokonała, ja sama jeszcze nie zdradzilam ale nie wykluczam tego.. po prostu wiem jakie sa kobiety no ,że niby jakie?? skąd masz tą pewność,że każdy ma takie predyspozycje jak ty?? może dla niektórych są ważniejsze rzeczy niż dupa!!! nie rób wstydu żeńskiej części społeczeństwa!!!

gruby pasztet, złośliwa jędza i głupia szmata... co za połączenie, o ja nie mogę :D

nie bronie "naszego" honoru, bo ty juz sie skurwilaś samym tekstem tutaj:) więc raczej stoję za tymi nie puszczającymi się murem a nie za kurewkami:D

Gość tydruiu
pyskaczu jadovity błaźnie.. a na cholere bronisz autorki tematu?? ma całkowtią racje, kazda to szmata, wiec przestan tutaj bronic kobiet i stac w ich szeregu jak jakas ciota!

anomaila - dokładnie:D dziewczynka próbuje leczyć kompleksy i jakoś sie dowartosciowac, ze przerucha ją inny i myśli, że jest taka zajebista:D

Gość tydruiu
mialo byc oczywiscie "dlaczego jedziesz na autorke tematu" ona pisze racje, warto wziasc pod uwage to, ze jest kobieta bo jesli facet by tak pisal to by to nie bylo traktowane serio bo kazda szmata by pisala swoje glupoty jesli kobieta przyznaje ze kazda to szmata to tak musi byc i koniec kropka

Gość Desztnik ty stary koniu

pyskaczu jadovity błaźnie.. a na cholere bronisz autorki tematu?? ma całkowtią racje, kazda to szmata, wiec przestan tutaj bronic kobiet i stac w ich szeregu jak jakas ciota! mogę być i ciotą dla ciebie ale ja za szmate się nie uważam!! nie wiem w którym momencie broniłam autorki-czytanie ze zrozumieniem się kłania!

tylko ciekawe, czy kolega poleci na sadło tego kaszalota :classic_cool: to ja jestem teraz na ścisłej diecie, żeby schudnąć z 51 kg na 48, a takie wieloryby uważają się za nie wiadomo co :D

Gość twoja matka też?
no rzesz kurwa w takim razie żal mi ciebie

Gość Desztnik ty stary koniu

Gość Kamilkaoburzonaa
tak tak dziewczynki, piszcie sobie dalej jaka to nie jestem jedza, gruba itp wiem ze boli was to, ze oficjalnie na forum twierdze, ze kazda to szmata i gowno mnie obchodzi wasza odpowiedz, wazne, ze gdzies w glebi napewno zdajecie sobie z tego sprawe o tym co pisze i kazdy normalny facet znajacy kobiety tez wie ze takie sa baby z mojej strony koniec, ide na spacer z kolegą

Gość brad itwea
anomalia a ile masz wzrostu?? bo wiesz, twoje 50kg przy 155cm zapewne nie robi szału :O

lepiej powiedz, że z psem:D bardziej uwierzymy:D tłusta puszczalska locho:P jeśli jesteś uboga w myśleniu, to nigdy nie pojmiesz, że są też inne - wartościowe kobiety, nie tylko takie kurwiska jak Ty:)

mam 162 cm wzrostu i nie uważam, żeby robiła szał, na którym to szale i tak mi nie zależy :D a poza tym jestem na diecie i będę ważyła optymalnie 45 :classic_cool:

Gość fotka zdziryyyy
6 [zgłoś do usunięcia]812

Gość taaaaaaaaaaaaaa
skoro masz gdzieś zdanie innych to co się burzysz do swojego chłopaka i zakładasz topic na kafe??? A poza tym poczytajmy sobie dokładnie co piszesz: 1. jesteś tłusta i na dodatek zarozumiała - won z plaży bo rzygać mi się chce na takie jak ty walenie obrośnięte tłuszczem 2. kurwisko z ciebie to fakt, dasz dupy by się dowartościować ale biorąc pod uwagę punkt 1 (czyli że pasztet z ciebie) to najpierw na piwo zaciągniesz tego biedaka bo na trzeźwo by cię patykiem nie ruszył miłego poniżania się :)

Gość fwgerger
oj odnosze wrazenie, ze wiele kobitek z kafe poprostu zazdrosci autorce tematu tego ze moze sobie meic jakiegos chlopca na sex pewnie wszystkie tutaj to pasztety ktore sex znaja tylko z redtube :D ps. co nie zmienia faktu ze kobiety to szmaty:)

fwgerger - autorko, nie miałas isc na spacer?:))

Gość to prowo a wy sie podniecacie
:-o na dodatek pisane przez chlopa

Gość fwgerger
812 :O jestem facetem...

phi, jeden telefon i mam chłopca na sex. bo jesteście wszyscy zdesperowanymi, wygłodniałymi paszczurami :classic_cool:🖐️

Gość polaczek z Northampton
I tak pozbyliśmy się rybołówstwa, stoczni, przegraliśmy z Eureko i wielu innych zakładów. Tylko Sobiesiaki, Rychy Zbychy i inne wieśniaki zachowali swoje interesy. A pół Polski na nich głosuje. I to ma być ten jasnogród, oświeceni, inteligentni, wykształceni. To tacy oświeceni jak ci co u schyłku I Rzeczypospolitej w Targowicy zaprzedali się Kremlowi. Historia lubi się powtarzać.

Gość ggggggggggggghhhhhhh
Ja nie mam grama tłuszczu na brzuchu i nigdy bym do tego nie dopuściła:) Szmatą możesz sobie być nikt nie broni:) Tylko nie pisz o wszystkich, bo nie znasz wszystkich kobiet na świecie, ani ich wartości. Jak dla Ciebie liczy się tylko wygląd, to dla twojego "chłopaka" też:) Uznał Cię za grubą, bo jesteś gruba!!! Taki wzrost i taka waga to grubaska z Ciebie na 100%:D Zajrzyj do działu dieta i odchudzanie:) To może ktoś się będzie tobą zachwycał

Gość waranka z komodo
a może jest zazdrosny i "ubliżając" Ci w ten sposób chciał żebyś nikomu się nie pokazywała w negliżu kiedy go przy Tobie nie ma :)