Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patiiii18

PYTANIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość patiiii18

Kto z was wierzy w zwiazki na odleglosc ? lub jest w takim zwiazku? piszcie

Gość shiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeaa
jestem w takim związku od dwóch miesiecy i nie wierze by to przetrwało.. nie wierze pod tym wzgledem, ze kobieta nie potrafi byc wierna ja bym tak mogł.. chociaz tez mi bardzo ciezko, bo chcialbym miec ja caly czas obok siebie

Gość patiiii18
a ile was dzieli km?

Gość shiiiiiiiiiiiiiiiiieeeeeeaa
250km... widujemy sie średnio co 2-3 tygodnie

Gość girl602
ja wierzę... Byłam w takim związku:) Było ciężko ale to jeszcze wzmocniło naszą miłość.. Może było to głupie bo mój ukochany wyjechał po 2 miesiącach bycia razem... ale ja czekałam:) Byliśmy osobno przez 8 długich miesięcy... i nawet przez myśl mi nie przeszło że mogę go zdradzić... czy coś z tych rzeczy...

Gość wielakea
buahah 8 miesiecy czekalas na niego?? czyli juz wiadomo, ze z ciebie konkret pasztet.. nie mialas po prostu innych adoratorów w przypadku kiedy kobieta jest atrakcyjna nie ma mowy by była wierna zawsze pojawi sie obok niej jakis facet, ktory jej sie spodoba i z racji tego ze jej facet jest daleko po prostu zacznie sie z nim pieprzyć

Gość girl602
Oj nie wiesz co mówisz... Nie masz pojęcia jak wyglądam więc nie mów z góry że jestem "pasztetem"... Adoratorów miałam wielu.. nawet bardzo wielu... Wiesz.. gdy dwoje ludzi się kocha to nie ma mowy o zdradzie...

Gość girl602
wielakea... i może Ty tak robisz ale są na świecie jeszcze porządne dziewczyny które nie wskakują każdemu facetowi do łóżka... O czy Tobie pewnie nie wiadomo.

To prawda - prawdziwa miłość przezwycięży wszystko !!! Ja żyje w zwiazku na odległość 9 miesiecy juz- widujemy sie średnio co 4 tygodnie :-( ....jest bardzo ciezko czasami ale ja bardzo sie kochamy- dzieli nas 1000 km...żyjemy w dwóch różnych krajach

Gość girl602
lalleczka87.. doskonale Cię rozumiem i wiem że bardzo tęsknisz.. Ta rozłąka jeszcze utrwaliła nasz związek... My byliśmy od siebie 2500 km i przez te 8 miesięcy widziałam się z nim tylko dwa tygodnie... Może wytłumaczysz tej pani na górze że taka miłośc jeszcze istnieje..?? I są dziewczyny które mimo wszystko poczekają...

Oczywiście że taka miłość istnieje...i taka właśnie jest najpiekniejsza, najbardziej dojrzała,wyczejana i z każdym dniem utwierdzam sie sama w przekonaniu że taka miłość nigdy nie przeminie. Oczywiscie bardza ważna sprawakim związku jest utrzymywanie kontaktu cały czas oraz okazywanie sobie zainteresowania. U mnie to wygląda tak że codziennie piszemy ze sobą przez dzien a wiecyorem roymwaiamz przez telefon. Czasem jest tak że lece tylko na weekend aby go zobaczyć - kiedy jest mi już bardzo żle i musze go zobaczyć :-( ale po ażdym spotkaniu mam znowu siłe do życia i do tego aby czekać na niego Girl602... zgadzam sie z toba w 100%