Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jfhjddjhjjfd

test ciązowy negatywny i brak okresu

Polecane posty

Gość jfhjddjhjjfd

witam zrobilam test 24 dni po stosunku i wyszedl negatywny jednak okresu nadal nie mam a bola mnie piersi? jak myslicie co sie dzieje?

Gość jfhjddjhjjfd
?

Gość afrodisiac
Stres !! ot co się dzieje ;)

Gość ellbal
spokojnie... ja ostatni okres mialam w kwietniu, stosunek na początku maja i okres dostałam w lipcu a też robiłam kilka testów bo się stresowałam. Jak jest negatyw i drugi Ci tak samo wyjdzie to nie masz się czym zamartwiać.

macie racje to stres. ja tak sie stresowałam ze jak pojade na wakacje to dostane i teraz juz tydzien sie spoźnia;/

Gość helllena
a jeżeli test przed spodziewaną @ wyszedł negatywnie, to myslicie , że mam szansę, że zobaczę jednak II kreski. może dwa dni przed by jeszcze nie wyszedł bo jest za małe stężenie hormonu hcg??

Gość helllena
komuś test ciążowy wyszedł negatywny a potem okazał sie ze to jednak ciaza???

Gość afrodisiac
Cześć dziewczyny Mam takie pytanie, wiem, że nikt tu nie jest ginekologiem, ale może ktoś miał podobny przypadek Otóż miesiączki mam w miarę regularne. 8-10 dzień każdego miesiąca. Dziś 10 i nic.. no i się martwie trochę 27.06 czyli w moje płodne dni odbyłam stosunek przerywany z partnerem. hmm nawet nie wiem czy mozna to nazwać przerywanym. do wytrysku w ogole nie doszło.. całość trwała ok. minutę, a penis był suchy i nie było na nim preejakulatu przed włożeniem. to wiemy z narzeczonym na pewno stresuje sie troche, bo.. chciałabym wiedziec. test kupiłam, ale jeszcze czekam.. myslicie, ze moge być w ciąży? naprawde było sucho, narzeczony wrecz czuł tarcie heh, od paru dni okropbie boli mnie zołądek, chyba z nerwów... prosze odpiszcie

Gość afrodisiac
jasne. testy moga się mylić :)

Gość helllena
afrodisiac , zajść w ciążę nie jest łatwo ;) myślę, że nie jesteś. a który dzisiaj dc? i kiedy masz dostać @?

Gość jfhjddjhjjfd
afrodisiac- masz taką samą sytuacje jak ja ;) heh

Jestem 15 dno po stosunku i drugi dzien spoznia mi sie @. w dniu kiedy powinnam dostac okres pojawilo sie lekkie braowe plamienie. Nie trwalo nawet dwoch dni. Od jakiegos czasu czuje klucie w podbrzuszu , nie mam bolesnych piersi. Czy to mozliwe ze test nie wykryl ciazy?

Gość kasia malutka
mam to samo tez czekam

Najpierw mialam ciagnacy bezbarwny sluz, a dni plodne, pozniej po jakim czasie po stosunku biale uplawy i klocie w podbrzuszu i teraz to brazowe plamienie. Z mezem kochalismy przez kilka kolejnych dni plodnych. No i nie wiem co juz o tym myslec.