Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oleeandraa

Kupujecie polskie czy zagraniczne towary?

Polecane posty

Gość oleeandraa

Moja współlokatorka kupuje wszystko niemieckie od żywności po środki czystości, kosmetyki wszystkie z rossmana i lidla, mówiła że do polskiego mleka dolewają domestosa i też kupuje tylko niemieckie a poza tym wszystko co niemieckie jest najlepsze. Tylko po jakiego chooja ktoś miałby dolewać domestosa do mleka???? Ja nigdy nie posmarowałabym twarzy takim kremem made in rossmann bo wygląda mi to na szit i w dodatku to jest tanie. Dodam jeszcze że rok siedziała na bezrobociu i narzekała ze w Polsce nie ma pracy, teraz jakiś idiota ją przyjął, powinna wypiepszać nach Deutschland. Ja sie przyznam ze niektóre kupuję zagraniczne ale staram sie kupować polskie i wg mnie to jest lepszej jakości niż jakieś nie wiadomo skąd

Gość rewrfd
I tak pozbyliśmy się rybołówstwa, stoczni, przegraliśmy z Eureko i wielu innych zakładów. Tylko Sobiesiaki, Rychy Zbychy i inne wieśniaki zachowali swoje interesy. A pół Polski na nich głosuje. I to ma być ten jasnogród, oświeceni, inteligentni, wykształceni. To tacy oświeceni jak ci co u schyłku I Rzeczypospolitej w Targowicy zaprzedali się Kremlowi. Historia lubi się powtarzać.

Gość Normalny_Brunet_21
Ja kupuję "wyprodukowane dla biedronka codziennie niskie ceny" :classic_cool:

Gość nickonicko2010
szczerze to nie zwracam uwagi jakiej produkcji jest towar,poza tym dzisiaj nawet polskie firmy są tylko filiami zachodnich więc co za roóżnica? ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość Napaleniec_18letni
nie place za sex a polskie towary sa kiepski z tych zagranicznych to towar jest

Gość piiiszczałka
Ja kupuję tylko zagraniczne, bo polskich się boję.

Gość czego sie boisz
piiiszczałka Ja kupuję tylko zagraniczne, bo polskich się boję powinnaś sie bać swojej głupoty

Gość Desztnik ty stary koniu

Gość piiiszczałka
Nie moja wina, że w polskich jogurtach często jest pleśń na wieczkach lub coś przypominającego kożuchy, czekolada wyblakła, a mleko trafia mi się często skwaśniałe. O mięsie i wędlinach już nie wspomnę.

Gość xxyyyzz
a takie zagraniczne to i rok moze stać i nic mu nie będzie, wiesz dlaczego?

Gość polaczek z Northampton
Kupuję tylko w Społem albo Lidl!