Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość suczka z problemem

Jak odchudzić faceta?

Polecane posty

Gość suczka z problemem

Kiedy się poznaliśmy wazył 15 kg mniej, miał trochę brzuszka, nie był to typowy przykład modela, ale wyglądał okej. Teraz, półtorej roku później waży o 15kg więcej i wygląda okropnie! Nie chodzi mi też o wygląd, ale o to, że uderzył piewszy stopień otyłości. Podejrzewam, że wszystko przez złe nawyki żywieniowe wpajane od dzieciństwa i brak ruchu, kompletny brak ruchu, nawet brak chodzenia. NIC.:O I co mam z tym robić? Jak mu pomóc skoro nawet nie ma zapału. Tylko narzeka, że jest gruby i wstydzi się wyjść np. na plażę, pyta mnie czy jeszcze mi się podoba, czy mnie podnieca. Ma kompleksy, A NIC Z TYM NIE ROBI. Nie piszcie, że mam go zabrać na ćwiczenia czy do siłowni, bo proponowałam mu to wiele razy, czasami zmotywowałam go na bieganie, ale po 5 min usiadł się i oznajmił, że dalej nie biegnie, wzięłam go na spacer do lasu, to po 20min stwierdził, że jest już zmęczony i nie idzie. Wielokrotnie proponowałam basen albo i grę w tenisa ziemnego, jakieś sporty z użyciem piłki... Jego odpowiedzieć brzmiała "nie, bo mi sie nie chce", "bo nie lubie" itp. Szalg mnie trafia, bo ja pocę tyłek kilka razy dziennie na siłowni czy biegam w lesie, jeżdzę rowerem i utrzymuję ogólnie aktywny tryb życia, a facet nawet biegać nie umie. :O Porażka jakaś. :O Nie piszcie mi, że wygląd jest dla mnie najważniejszy. Wymagam od pratnera tyle, ile sama mogę mu zaoferować.

Gość sylkaaaaaaaa
Przestań gotować obiady albo zrób mu jakaś dietkę. Może jak zauważy efekty to sam sie zmotywuje żeby sie trochę poruszać. Nie ma chyba nic gorszego jak facet z kompleksami

Gość spasłaś go !
skoro jak się poznaliście ważył 15kg mniej

Gość suczka z problemem
Chodzi o to, że nie mieszkamy razem. Gdybyśmy razem mieszkali, to małby szlaban na fast foody i słodycze i samochkluczyki do samochodu odebrane . :O Jak na razie, to stołuje się u mamy. :O

Gość suczka z problemem
kluczyki* zamotałam się. :O Ja mu nie gotuję :O

Gość sylkaaaaaaaa
No to nie pozostało ci nic innego jak do niego jakoś trafić. Może jakaś terapia szokowa? powiedz mu może jak będzie pytał ze jest trochę za gruby i bardzo ci sie podobał kiedyś, może to poskutkuje. A w sumie to co się stało że tak się roztył? Zmienił tryb życia? Wcześniej więcej się ruszał?

Gość suczka z problemem
sylkaaaaaaaa Ja nie mam pojęcia co on zrobił. Żadnych leków nie brał... oczywiście go nie kontrolowałam, nie kazałam mu pisać co jadł, czy ćwiczył. Później z tygodnia na tydzień wydawał mi się większy. To brzmi infantylnie, ale po prostu się boję o jego zdrowie. Wiem, że w jego rodzinie wszyscy jedzą.. DUŻO jedzą. Dużo i niezdrowo, dużo się smaży, mniej gotuje jak już się coś ugotuje np. kluski, to później to się wywala na patelnię. :O Generalnie wszystko się tam smaży i nigdy nie braknie łakoci.

Gość polaczek z Northampton
Mądrego masz faceta. seks musicie wydłużyć to więcej kalorii spali i schudnie. Spożywa alkohol, golonkę, chipsy? Sam popływam z 3 minuty - teraz do wody mnie nie ciągnie, bo za stary jestem na skoki czy użeranie się z ratownikami . . .

Gość suczka z problemem
Seks trwa krótko (on dojdzie). Ręce mi opadają już. Zaczynam się z nim mniej spotykać, bo nie mogę patrzeć na to. :O:O

Gość sylkaaaaaaaa
No to jeśli jego mama jest spoko to może zasugeruj jej ze twój X jak by "trochę" przytył. Chociaż wątpię że to coś da, raczej podpadniesz przyszłej teściowej hehe. Jedynym wyjściem jest to że on zrozumie i zechce schudnąć. Inaczej dupa, bo przecież nie zmusisz go do wysiłku. Albo zamieszkajcie razem i lodówka na kłódkę hehe. A co mu odpowiadasz jesli cie pyta o swój wygląd? Jesteś z nim szczera?

Gość suczka z problemem
Jestem z nim szczera. :) Doszłam do wniosku, że nie będę go okłamywać skoro on o tym wie, ja o tym wiem i inni o tym wiedzą. Nie wiem czy on chce się dowartościować tym, że wciąż jest pociągający w moich oczach czy jak. Mamusia też o tym wie, ale jej to chyba nie obchodzi. Ważne, żeby synek jadł i był "silny". :O:O Rozbraja mnie to. Facet dorosły, a mamusia mówi, że ma jeść dużo to będzie silny :O🖐️

Gość nickonicko2010
przestał sie starać bo doszedł do wniosku że skoro jesteś z nim to znaczy że akceptujesz go takim jakim jest,będzie ciężko zmotywować go do wysiłku ... http://tnij.org/nokautolejek

Gość gość
Wiem, że przeceny na poziomie 20-30% na suplementy dla sportowców ma www.swiatsupli.pl Sprawdzony sklep. Chodzę do nich w Białymstoku. Wszystkie suple masz w jednym miejscu, przecen mnóstwo.