Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od zawsze sama....

nie wyobrażam sobie związku z mężczyzną

Polecane posty

Gość od zawsze sama....

:(

ja już też nie i uwierz mi - nic nie tracimy :D współcześni faceci to ostatnie łamagi, czasem tylko pozujące na macho :classic_cool:

Gość od zawsze sama....
anomalia :)🌻

Gość mała odessa
to witam w klubie samotnych od zawsze ja mam 26 lat i wiem na pewno że z nikim nigdy nie będe, od zawsze lubiłam samotność a inni obok mnie zawsze mnie irytowali i ograniczali moją psychiczną wolność

Gość dżozef ze stali
A jak wyglądacie?

Gość dżozef ze stali
bo jak w miare to już podaje numer tel

Gość mała odessa
wyglądamy na pewno lepiej niż ty

Gość dżozef ze stali
jak tak dobrze wyglądacie to czemu jesteście same??????

nie wiem co ma do sprawy wygląd, widuję dziesiątki pasztetów w związkach i znam bardzo ładne laski, które są same.

Gość dżozef ze stali
Anomalia to tak samo jak ze mną jestem mega przystojniakiem a jestem sam:D

anomaIia, wygląd ma dużo do rzeczenia. to,że tak sadze nie oznacza ze jestem próżna czy pusta. chodzi o to, że w związku ważny jest też pociąg fizyczny. i nie zaprzeczaj.

córko wulkanizatora - to skąd tyle pasztetów z wielkim dupskiem i facetem u boku? :P ja jestem oczywiście strasznym pasztetem o podłym charakterze :classic_cool::classic_cool: a moi adoratorzy byli zapewne desperatami :P

Gość od zawsze sama....
jak tak dobrze wyglądacie to czemu jesteście same??????--> bo bycie w zwiazku z facetem nie polega tylko na zaspokajaniu jego fizycznych ciagot stymulowanych uroda kobiety:o🖐️

Gość dżozef ze stali
tak jak mówie, ciało wysportowane, twarz ładna ale w głowie nie bardzo, i najgorsze, że zdaje sobie z tego sprawe

Gość dżozef ze stali
dlatego zostaje mi tylko wyrywanie lasek na jedną noc, ale nie jest żle

Gość od zawsze sama....
:P

Gość od zawsze sama....
Aniol-wlasnie mnie ta perspektywa zakochania przeraza :o

ja tam już przeżyłam zakochania i do następnego nie dopuszczę. nie ma nic głupszego niż zainwestowanie jakichkolwiek uczuć wyższych w istotę męską :o

Gość od zawsze sama....
nom...

Gość dwqeqwe
autorka tematu to fest pasztet musi byc.. co dostala kopa w dupe od faceta i pierdoli to samo ta druga, anomalia czy jak tej pizdzie

Gość gość
Też nie wyobrażam sobie związku z mężczyzną. Dziwię się innym kobietom jak tak mogą. Nie potrafiłabym stworzyć z facetem żadnej głębszej więzi psychicznej, bo nie czuję się w ich towarzystwie komfortowo. Nie wyobrażam sobie mieć oparcia/przyjaciela w jakimś mężczyźnie, a seks z nimi w ogóle mnie nie obchodzi, bo brzydzę się ich narządów płciowych. Czy któraś też tak ma? (Moja wypowiedź nie ma na celu obrażać mężczyzn jako osoby, opisuję jedynie swoje odczucia).

Gość gość
Ale Panie tak samemu w życiu to troche smutno. Nie przekreślajcie mężczyzn bo niektórzy są naprawdę wartościowi. Pomyślcie o tym. Pozdrawiam i miłej dyskusji;)

Gość gość
Trudno takiego znaleźć. Poza tym ja się w ogóle czuję przy mężczyznach tak niekomfortowo -nie wiem czym to jest spowodowane- i rzadko kiedy którykolwiek mi się podoba. Czuję, że chciałabym stworzyć związek z kobietą i mogłabym być wtedy szczęśliwa.

Gość gość
Kubusiu, biseksie, wiemy ze wolisz kobiety, ponoć jestes lesbijka, w twoim wypadku kobieta w męskim ciele kochająca kobiety? :) to jak działałeś jako gej? Robiles za kobietę? Tak, byłeś pasywny, to dlatego i dzisiaj przybierasz się a raczej ubierasz:p w damska bieliznę i dlatego.masz szafę damskich ciuchów, kiecek głównie? Dlatego nazywasz siebie l3sbijka?

Gość gość
Autor wypowiedzi z godz. 18:14 musi być bardzo małym, nieszczęśliwym człowieczkiem.

Gość gość
Mi tez rzadko który się podoba, coraz rzadziej. Nie ma w czym wybierać, a już tym bardziej patrząc na ich charaktery :(