Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afrodisiac

Czy możliwa jest ciąża?

Polecane posty

Gość afrodisiac

Cześć dziewczyny :) Mam takie pytanie, wiem, że nikt tu nie jest ginekologiem, ale może ktoś miał podobny przypadek :) Otóż miesiączki mam w miarę regularne. 8-10 dzień każdego miesiąca. Dziś 10 i nic.. no i się martwie trochę ;) 27.06 czyli w moje płodne dni odbyłam stosunek przerywany z partnerem. hmm nawet nie wiem czy mozna to nazwać przerywanym. do wytrysku w ogole nie doszło.. całość trwała ok. minutę, a penis był suchy i nie było na nim preejakulatu przed włożeniem. to wiemy z narzeczonym na pewno ;) stresuje sie troche, bo.. chciałabym wiedziec. test kupiłam, ale jeszcze czekam.. myslicie, ze moge być w ciąży? naprawde było sucho, narzeczony wrecz czuł tarcie heh, od paru dni okropbie boli mnie zołądek, chyba z nerwów... prosze odpiszcie ;)

Gość afrodisiac
halooo haloooo ? :):)

Gość ereretyki
napewno dostaniesz okres,tylko sie odprez wyluzuj :) mialam tak nie raz

mysle, ze nie;) a Ty nie masz sie czym martwic bo dzis dopiero 10:)dziewczyno mniej stresu!! skoro byl suchy i stosunek trwajacy ok minuty to mysle ze nie ma szans;)

Gość afrodisiac
Dziewczyny dziękuję. Fajnie przeczytać miłe odpowiedzi, bo owszem, nikt na świecie święty nie jest i czasem zdarza się "zapomnieć" ;) Dzięki za wypowiedzi, a nie obrażanie, z jakim się spotkałam nie raz...

Gość afrodisiac
I jeszcze pytanko :> Śluz mi zanika (latam do toalety co 5 minut i sprawdzam) Teraz jest taki jakby żółtawy? w każdym razie nie biały, bardzo mało go, nie jest rozciągliwy (szybko się urywa) może to być być śluz przed okresowy?

tak tak tez potkałam sie nie raz z jakimis niemiłymi słowama. a sluchaj bralas kiesys tabletki annty?

Gość afrodisiac
Nie, nigdy. Wiesz..współżyjemy od niedawna. Zastanawialiśmy się nad tą formą antykoncepcji, ale przez jakiś czas mieszkamy narazie daleko od siebie, widujemy w weekendy. Szkoda mi organizmu :) Prezerwatywy.. tylko ten jeden raz :( ehh i to w płodne. uf, w pore się ocknęliśmy się :( ale to chyba wypadał termin owulacji..

jest to tzw sluz gestagenny.a do kibla przestan latac bo w koncu ze stresu to jeszcze z tydzien Ci sie okres przesunie;p

Gość afrodisiac
dzięki Mysza ;P

nie martw sie tylko nastepnym razem uwazajcie;) a ja mam inny problem na ktory nikt mi nie odpowieada, ale Ty skoro nie brałas tabletek to pewnie nic mi nie poradzisz...

Gość afrodisiac
ale pytaj! :) może akurat

byłam u lekarza i przypisał mi tabletki anty 2 opakowania. kiedy je skoncze mam do niego przyjsc. kazal mi zrobic badania i wyszła mi podwiększona bilirubina- 1,6 a norma jest 1,2. nie wiem czy zacząć je brac a okres lada dzien, ale z tego co na necie wyczytałam to jest to male podwyzszenie bo ludzie mają i 3, 2 lub wiecej, ale teraz nie wiem czy brac czy nie zeby sobie nie zaszkodzic? ale skoro mi je przypisywał to znaczy ze bral pod uwage ze cos moze wyjsc nie tak, prawda?

Gość cuoricino
dziewczyny mam pytanko...co oznacza bialy lepki sluz 5 dni po owulacji? Staram sie o dziecko...i nie wiem co ten sluz oznacza...:(

Gość afrodisiac
no raczej tak. a tabletki anty wbrew pozorom oprócz tego, że są szkodliwe, potrafią też wyrównać niektóre wachania w organizmie. wiec mysle, ze spokojnie mozesz zaczac brac te tabletki

Gość afrodisiac
biały śluz-może oznaczać dni niepłodne już po owulacji lub stan zapalny pochwy, jeśli towarzyszy temu świąd i pieczenie najlepiej udać się do ginekologa, który zapewne przepisze czopki przeciwzapalne np Gynalgin i zrobi cytologię by wykluczyć obecność bakterii.

Gość afrodisiac
cuoricino - możesz napisac co myślisz o mojej sytuacji?

Gość cuoricino
nie nie...nie odczuwam pieczenia...dzis po prostu dostalam tego sluzu i bylo go duzo...czytalam gdziec, ze to moze byc tez objaw ciazy, ale wedlug mnie to chyba jeszcze za wczesnie....

slyszałam własnie ze reguluja okres a ja mam cykle 50 dni.. koszmar po prostu a ten lepki sluz to zalezy czy z jakimis innymi objawami np jak kolezanka pisała świąd?

Gość cuoricino
hmm...wedlug mnie boli Cie zoladek bo sie tym stresujesz...jezeli jest tak jak napisalas to nie powinnas miec obaw co do ciazy...

Gość afrodisiac
nie słyszałam, żeby taki śluz był oznaką ciąży. ale mogę się mylić, jednak masz racje, to chyba za wczesnie... po prostu- niepłodne po owulacji

Gość cuoricino
oprocz bialego sluzu nie mam zadnych innych objajow..niektorzy mowia ze to jest jeden z pierwszych objawow ciazy, a niektorzy, ze to sa dni nieplodne...sama juz nie wiem

Gość afrodisiac
raczej nie płodne. ale życzę szczęścia. ;* mógłby jeszcze ktoś coś powiedzieć o tym moim głupim przypadku? bo się nerwicy nabawię :(:((

Gość bbbbbbbbbbjk
sluz nie jest zadnym wyznacznikiem, w pierwszej ciazy bylo go pelno, i byl bialutki, w obecnej ani troszke..a to juz 19 tydzien i jest suchutko, bialy lepki sluz miewalam zawsze przed okrsem, mysle ze nie ma czym sie stresowac..

Gość kidream
hej dziewczyny... jeśli była jakaś powiedzmy "ryzykowna sytuacja" i dziewczyna bała się, ale po 13 dniach od niej w normalnym terminie dostała normalny (6dniowy) okres..., a teraz już 2 dni po terminie i okresu nie ma, choć żadnych ryzykownych nie było (seks owszem, zawsze z zabezpieczeniem i wszystko ok) to dlaczego ta dziewczyna ma schizy ciąży? opisywany przypadek należy do mojej koleżanki, której już żadnym sposobem nie moge uspokoić ;-) nie denerwujcie sie na mnie i tak znosze jej humory ;-)