Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tylko__ja

delikatna uroda

Polecane posty

Ciągle słyszę, że mam bardzo delikatną urodę.. I zastanawiam się co to wlaściwie znaczy- czy jest to komplement..? osobiście nie uważam się za pieknośc , wręcz przeciwnie. Wydaje mi się , że jestem mdła i niewyraźna. Dodam , że mam długie blond włosy o zlotawym odcieniu, niebieskie oczy, ogólnie drobną budowę. bez makijażu jestem "przezroczysta", a w mocniejszym wyglądam na przerysowaną :(

Gość zazdrośnica mała
Delikatna uroda, to duzy skarb. Powinnaś być z siebie dumna. Osobom z taką urodą wystarczy tusz do rzęs, róz na policzki, błszczyk, by wyglądać delikatnie i kobieco :)

Gość Delicja90
Delikatna uroda to taka dziewczęca, bez żadnych mocno zarysowanych kości policzkowych, wysuniętej szczęki, garbatego nosa itp. Po prostu delikatna. :)

Oj nie wiem czy taki skarb ale bardzo dziekuję:) faceci chyba wolą kobiety o mocno zaznaczonych rysach twarzy. Tak mi się zawsze wydawało. A ja mam wszystko malutkie: nos , oczy , usta. W ogołe mam małą twarz

Gość masz 100% racji
autorko,faceci wolą wyraziste kobiety o orginalnej urodzie, dlaczego za najładniejsze kobiety uznaje się Hinduski lub Latynoski?:) Twoja z pewnością się do takich nie zalicza(choć oczywiście ma też swoich zwolenników)

Gość znalazla sie znawczyni gustow
autorko, ty jestes do kochania, a hinduski do.. sama dokoncz :)

Gość zazdrośnica mała
Nie uważam, żeby kobiety o ostrych rysach były ładniejsze. Doceń to, co masz!

Gość posikać się można z głupoty
dziewczyna oczekuje komplementów na forum hahaha( to jeszcze jeden argument na to że blondynki również inteligencją nie grzeszą:P), a tak naprawdę zestawić cię z białą ścianą to niewiadomo, gdzie by była ściana a ty:D,ot twoja piękna uroda:D:D

Gość japonka niebieskooka
Posikaj się na swoją twarz. Dobrze Ci to zrobi :) Chociaż... na głupotę (Twoją) nie ma lekarstwa...

Gość posikać się można z głupoty
kolejna "piękna" blondyneczka w ataku:D:D

Gość japonka niebieskooka
brunetka jasnowidzko!

Nie oczekuję komplementów na forum, ponieważ trudno je stawiac nie widząc osoby. Byłam po prostu ciekawa waszego zdania. A tak apropo inteligencji blondynek .. czy nie macie wrażenia , że typowe "kicie" są zawsze farbowane na blond..?

Gość ghdfghndfghdfjnghjrhjthyjet
HINDUSKI ŁADNE???????????????? HAHAHA Z KTÓREJ STRONY??? PRACOWAŁAM Z TRZEMA - WSZYSTKIE ŚMIERDZĄ. WYGLĄDAJĄ JAK MUTANTU, SĄ BARDZO MĘSKIE. DELIKATNA URODA BARDZO PODOBA SIĘ FACETOM, UWIERZ MI. NO CHYBA, ŻE FACET JEST GEJOWATY TO BĘDZIE SZUKAŁ BABOCHŁOPA A NIE KOBIETY ;);)

Każdy typ urody ma swoich zwolenników. Rzeczywiście nie wszystkie Hinduski czy Panie o południowej urodzie sa piekne, ale zdecydowana większośc chyba tak. Moim problemem jest to, że mam charakter bardzo podobny do tego jak wyglądam.. tzn cicha, spokojna, grzeczna.. I szczerze Wam powiem trudno z tym życ.

Gość gość
Mnie również wszyscy mówią ze mam bardzo delikatna twarz a jestem brunetka.Moim zdaniem to komplement.