Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derfretre

zazdrosna o jego eks

Polecane posty

Gość derfretre

eks mojego faceta zerwala z nim dla innego. on po rozstaniu przezyl depresje i teraz nie utrzymuja ze soba kontaktow. ostatnio mi wspomnial ze widzial ja na miescie i jak zapytalam czy rozmawiali to zasmial sie ze raczej nie mieliby o czym, ze tylko przeszli obok siebie po czym zaczal gadac jak to ona nie byla ubrana beznadziejnie, ze miala brzydka spodniczke krotka obcisla i jakas bluzke wydekoltowana.wkurwilo mnie to strasznie i przerwalam. :( ciagle wydaje mi sie ze nadal cos do niej czuje ;(

Gość bo czuje na pewno
i niech ci nie mówi inaczej! też tak miałam i później zobaczyłam ich razem jak się całowali na ulicy. koszmar z tymi facetami. ja ze swoim zerwałam, a on z nią jest. :O

Gość derfretre
bo czuje na pewno ----> :( czyli nie zerwal z toba sam i dalej byl z toba mimo ze znowu z eks sie spotykal? ;( a jak wyczuc czy sie spotykaja? ja jej nie znam, on mi prawdy nie powie czy cos czuje do niej i sama nie wiem co robic moze zerwac, tylko ze eks moze nie ma ochoty do niego wrocic wiec mogalbym i tak nie uidowdnic swoich racji a do serca mu nie zagladne zeby odczytac jak jest naprawde 😭 czasem mysle ze chcilabym faceta ktory nigdy nie mial dziewczyny :O

Gość bo czuje na pewno
niech cię z nią pozna, jak jej nie znasz. powiedz mu, że chcesz ją poznać. zobaczysz jakie piekło wywołasz. facet jak nie ma nic na sumieniu, to się nie kłóci. a ty nie będziesz miała nigdy pewności, dopóki się nie przekonasz sama.

Gość derfretre
ale oni nie sa znajomymi, nie spotykaja sie nigdzie, nie dzownia do siebie, nie pisza do siebie, on nie ma z nia kontaktu od 2 lat. tzn z tego co wiem.

Gość fujara12
za to "bo czuje na pewno" wie najlepiej i już cię nakręca, ona lubi jak się coś dziej. Twój facet powiedział,że ex jest beznadziejna i on się ztego cieszy, bo mu na tej pindzie nie zależy. DałCi do zrozumienia że Ty masz gust, smak i jesteś szcytem elegancji. A ta pinda "bo czuje to na pewno" zazdrości Tobie, że masz tak uroczego faceta co za Tobą świata nie widzi

Gość a ja myślę, że autorka
ma bardzo zaniżoną samoocenę, a jej facet, nie mówi prawdy. facet, który o swojej byłej mówi, że "jest beznadziejna", o swojej obecnej też nie może myśleć lepiej. co to za facet, który opowiada źle o poprzedniej ? musiała mu nieźle nakopać tyłek, i uważam, że on do niej jednak coś czuje, dlatego, że to tamta nim gardzi.