Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iglot23

Żele antybakteryjne do mycia rąk - które polecacie?

Polecane posty

Gość iglot23

używam żelu do mcia rak eva natura - fajny bo jest w 50ml butelce, więc idelanie mieści się w torebce. Dłonie można umyć bez użycia wody, co jest super szczególnie na wakacjach :-) Znacie jeszcze jakieś inne z pozytywną opinią?

Gość niki765
też kupiliśmy ten żel, w sumie w porównaniu z innymi jest chyba w czołówce pod względem atrakcyjności ceny. Jak na razie super.

ja używam żelu dettol, głównie poza domem, bo nie wymaga użycia wody, więc świetnie się sprawdza w podróży chociażby....

Też uważam, że żel Dettol jest wygodny. Cena nie jest wysoka. można go kupić spokojnie w każdej aptece. Ja mam dziecko i on bardzo jest przydatny właśnie na spacerach z maluchem. Mnie polecił go pediatra po tym jak okazało się że w przedszkolu panuje jakaś bakteria niebezpieczna dla układu moczowego.

Gość mili_m
z dettol stosowałam mydło antybakteryjne w płynie...butelka wydajna więc spokojnie moge zarekomendować ten produkt. Żelów jeszcze nie używałam...słyszałam, że są małe tubki-opakowania i ceny troszke wysokie... zanim zdecyduje się na zakup zapytam w aptece czy można otrzymać próbki takiego żelu i sprawdzić jego działanie :)

no mogły być tańsze, jak wszystko ;) ale w sumie jakby spojrzeć na to, na jak długo wystarczą to nie wychodzi to już tak drogo, mi taka buteleczka wystarcza spokojnie na 2-3 miesiące, zależy jak często używam...

Gość zatańczmy!
ja sobie dettoluję ręce po spacerach z psem, jak się kundlica wredna uwali na chodnik czasami i muszę po niej sprzątnąć ;)

no tez przydatne, ja psa nie mam, ale przy dziecku też używam, na placu zabaw, w piaskownicy, bawią się często dzieciaki razem z psami :/

Gość eeeeeeee????????
Wszystkie są jednakowe.

Ja uzywałam w szpitalu. Sami lekarze wprost kazali kupić i dezynfekować ręce sobie i dziecku:)