Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppphhhiii

zdj byłej

Polecane posty

Gość ppphhhiii

ostatnio przegladałam tel chłopka i znalzałam tam zdj jego byłej. co prawda wiem ze z nia to juz zakonczone i wogole...no ale po co on trzyma te jej zdj. sama nie wiem co mam o tym mylec. co sadzicie??

Gość ppphhhiii
to jest jego tel i jak teraz jest ze mna to chyba sam powinien skasowac

ja bym skasowala bez wahania, ew. spytalabym po cholere mu to zdj.

Gość vcbcvxz
mój miał numery kolezanek i mu zrobiłam wymówki-stwierdził że nigdy nie kasuje numerów i nie przegląda książki tel.są bo są ,ale pokasował

Gość taka jedna pytajaca sie dziewc
moze zapomnial ze ma jej zdjecie...ja jak na pczatku widzialam zdjecia bylej to sie go pytalam czemu je trzyma...mowil ze zapomnial zupelnie o nich i ze moge skasowac

Gość ciocia krysia
zapytaj dlaczego i po co je i czemu go nie usunal powiedz co o tym myslisz ale absolutnie nie zmuszaj go do uwuwania bo to powinna byc jego autonomiczna decyzja i po tym czy ja sam podejmie zobaczyc czy cie kocha

Gość koles git pierdoli zasady ....
zwalic konika

Gość ppphhhiii
no to pytałam po co mu one to powiedział ze nawet tam nie zaglada i ze ona sa juz stare i o nich zapomniał

Gość taka jedna pytajaca sie dziewc
to skasuj skoro sam nie potrafi tego zrobic i skoro tak twierdzi

Gość ciocia krysia
co z was za baby jakies straszne zaborcze bluszcze na sile chcecie facetowi zdjecie usuwac skoro sam facet tego nie zorbil nie uznal ze to stosowne i nie liczy sie z uczuciami kobiety to w dupe go a nie w taki manipulatorki sposob sie zachowywac baby to jednak sa nienormalne :(:( kasowanie numerow tel gg a teraz jeszcze zdjec masakra jakas po ile wy macie lat ze sie jak smarkule zachowjecie ??

Gość miarka się przebrała.
moja też mi skasowała, a wiele razy mówiłem że to mój telefon i nie ma prawa, zerwałem z nią zaręczyny, teraz jestem zaręczony z inną a ona jest nadal sama, nie pozwolę żeby ktoś kontrolował mnie

Gość ppphhhiii
no własnie ja chce zeby on sam je skosował

Gość ciocia krysia
miarka się przebrała. i slusznie 1 raz popre tu wypowiedz faceta

bla bla bla, gdyby wszyscy byli tacy ułożeni jak ciocia krysia byłoby nudno na tym świecie. poza tym moj facet moja sprawa, i jego rekacja :)

no skoro zapytałaś po co mu te zdj i pokazałaś ze ci sie to nie podoba to on sam powinien na to wpaść i skasować je. a ty po paru dniach sprawdz to

Ale ja swojemu nic nie usuwam :P Miał kiedyś numery do dziewczyn, do których nie powinien i ich nie ruszałam :D

Gość ciocia krysia
Summer_ Twoj facet nie jest Twoja wlasnoscia "smarkulo"

Nie jest jej własnością, ale to jej sprawa, co ona robi i jak będzie chciała to usunie mu wszystko i nikomu nic do tego :D jak ją facet zostawi, to będzie tez jej sprawa.

a przepraszam bardzo czy ja go tak traktuje? nie podobało by mi sie to ze ma zdjecia byłej i tyle. to, ze Tobie by to nie przeszkadzało to super, nie moja sprawa.

Gość ciocia krysia
Summer_ moze ci sie nie podobac ale nie masz prawa zdjecia usuwac bo to jego zdjecie i jego wlasnosc w jego telefonie

Gość fajnallala
nie kasuj mu tych zdj sam powinien to zrobić

czasami tak jest ze jak cos jest stare i nie ma znaczenia to poprostu sobie jest i nie pamietamy o tym wiem po sobioe:)

Gość moja dobra rada dla ciebie
lepiej niech nie kasuje, znam takiego co rzucił dziewczynę po 4 latach, była zaborcza i chciała kontrolowac go a później chodziła i płakała żeby wybaczył, ale on już jej nie dał drugiej szansy

może nie skasowałabym , ale na pewno chciałabym usłyszeć po co mu ono. i po tym liczyłabym na to, ze je skasuje.

Gość ciocia krysia
jak dziewczyna spokojnie rzeczowo porozmawia wyjasni co czuje to facet ktory kocha szanuje kobiete sam wpadnie na pomysl zeby usunac take zdjecie innym nie ma co sobie glowy zawracac tyle i nigdy przenigdy nie wolno samodzielnie nastawac na czyjas wlasnosc prywatnosc bo my tak chcemy amen

Gość ,,,mm,,,mm
a co Wy myślicie ,że skasowanie telefonów i zdjęć przywiąże Waszego do Was forever??????????

Gość ppphhhiii
no ja mam nadzieje ze on sam wpadnie na to i je skasuje

Gość ppphhhiii
,,,mm,,,mm no oczywiscie ze nie przyciągnie ale zawsze inaczej jak nie ma zdj byłej w tel