Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet pierdoła lat 25

Co myslicie o facetach którzy długo się zastanawiają ?

Polecane posty

Np zanim kupią sobie płytę CD to myślą czy kupić przez 2 tyg.

Gość 36 stopni
:D

Gość Ulrich
jasne, już dwa tygodnie po premierze płyty można kupić w cenie 10 zł. u czeczeńca albo innego skośnookiego, popieram tę oszczędność :)

czyli nie myślicie o takich facetach ?

Gość nie myslimy w ogole o facetach
:o

Gość polaczek z Northampton
Z Internetu się ściąga za darmo . . .

Gość dxziewczynxa
nie:)

ej taki pierdola kopie po reklamie reala za promocjami i pare dni mysli jezdzac tam stojac i modlac sie wlepiajac te swoje dogowate slepia w glupi zapach samochodowy za 3zl,stoji w bezruchu ej to nie moj klimat ja ide do sklepu w konkretnym celu kupie i wypad nieumiala bym z takim typkiem byc ale znam takie osoby

o chociaż jedna konstruktywna opinia :)

to jest jeszcze do zaakceptowania.. moze jest oszczedny i nie chce wydac kasy na byle co:-)..ale jak widze faceta ktory idzie i stoi pol godziny przy regale z jogurtem i zastanawia sie kupic , nie kupic to wrr:-P

haha dobrze masz racje na taki widok naprawde idzie wyjsc z siebie,a co do tych zapachow to facio ma kase stac go i przepindala nietyle na slodycze bo jest nalogiem slodyczowym,a gdy kupi smierdzacy zapach to miesiac mojej siostsze lamentuje ,ten typ od zapachow to moj ech ble niestety szwagier,a jesli chodzi o bledy to witaj w klubie olewam to,robie ich wiecznie od groma

Autorko ja mojego meza nauczylam ze zakupy robi sie w sekund piec bo na poczatku sterczal jak ten moj szwagier nad reklama,teraz zastanawiamy sie w domu co nam jest potszebne i niema ze mi nad regalem zawisnie bo odrazu w kostke zarobi haha

Gość bylam kiedys z takim pierdola
i jak to ktos powiedzial, akcje z jogurtem znam bardzo dobrze:) stal przy ludzie dokladnie pol godziny i porownywal ceny do gramatury itp. a to tylko jeden maly przyklad. zle jest zyc z takim kims. za jakis czas bedzie Ci wyliczal kazdy grosz, przeknasz sie.

kurcze nudze sie jak mops maz proci pozno upal daje w kosc a nieznacie jakies inne portale gdzie mozna sie literkowo powyglupiac,poblaznic i usmiac,cos gdzie jest wesolo i smiesznie??? jesli ktos zna jakis portal to byla bym wdzieczna za napisanie mi

Tam mialo byc wroci pozno- wiecie jestem osoba raczej energiczna oraz spontaniczna w sekundzie potrafie podjac decyzje jak co do kupna tak i nap.jestem dzis na sycyli ale jutro juz w rzymie-taka spontanicznosc nieraz jest fajna i do szalu mnie doprowadzaja pierdoly takie slamazary jak pod wzgledem zakupow tak i pod wzgledem codziennosci

Gość było topless czy cycki białe
Jogurty kupuje szybko, zastanawiam się nad np kupnem spodni.

Dlatego musimy miec zaskurniaki,by niemial okazji wyliczac,a chlopu kit idzie wcisnac ze ta nowa kiecka jaka mam na sobie kosztowala 5euro u chinczykow a nie 15 w sklepie wloskim niedomysli sie za groma ze do tych 5 od niego dodalam dyche zaskurniaka

Gość było topless czy cycki białe
:classic_cool:

Gość urszula kochanowska
ja myślę,że się długo zastanawia :P