Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pasierbicowata

o jedno slowo za duzo!!!

Polecane posty

Gość pasierbicowata

nazwalam chlopaka sk**wielem ze jest ieczuly i nie reaguje na moje lzy, poszarpalam sie z nim troche, wboilam paznokcie do reki, rozryczalam sie jak dziecko...on nie zostawil a ja go kocham, chce by wrocil i nei mam pomyslow jak to zrobic a probowalam wszystkiego :((((

Gość pasierbicowata
tez sie nie dziwie ale on wcale nie swety, tez kilka razy kazal mi sie zamknac, spier***adalac, zejsc z oczu i tez byl chamski... ale ja zaluje tego bardzo...

Gość dont touch my tralala
'o jedno slowo za duzo' ? :D a po co komu taka zdziecinniala, emocjonalnie niedojrzala histeryczka? :O

Gość pasierbicowata
czy wam nigdy nie zdarzylo sie powiedziec partnerowi czegos przykrego? nie sadze bym byla histeryczka, czasem wkurza mnie cos i gdy przebiera sie miarka nei wytrzymuje. mysle ze nikt nie jest na tyle spokojnym uosobieniem zeby nie dac sie wyprowadzic z rownowagi. naprawde mi zal, nie chce nad soba si euzalac, tylko nie wiem co zrobic by mi wybaczyl i znow bylismy razem. 4 lata wspolnego zycia poszlo na marne:( przez jedna chwile

Gość tenczaZNADmorza
nie dziwie sie chlopakowi. musicie sami to rozwiazac, jak on nie popusci to zapomnij o nim, MESKA DUMA to sie nazywa

Czym się różni męska duma od kobiecej. Tym, że według kobiet zawsze powinna być chowana do kieszeni. Czort z wami tańcował.

Gość pasierbicowata
:( meska duma czy tez nie, damska czy zwal to jak zwal .. kazdy ma uczucia. ja sie zalamie

Gość fujara12
Zabier5z swoje zabawki i uciekaj z tej piaskownicy. W innej też można robić siusiu i nowe babki

Gość tak tylko zagladam
widac poziom tej kafeteri, dziewczyn ama problem a wy sobie jaja urzadzacie. wez porozmawiaj z nim na spokojnie, przeciez nic takiego nie stalo sie by ni emogl ci wybaczyc.mysle ze rozmowa i szczere checi pomoga. ale nie wiadomo co cholpak sobie mysli w tym momencie, skrzywdzilas go bardzo jesli kochal cie to nie jest dla niego to proste jak wydaje sie tobie.postaw sie na jego miejscu i co bys zrobila.wyobraz sobie to.