Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jeszcze 2 miesiace

ręce

Polecane posty

Gość jeszcze 2 miesiace

czy którejś z was drętwieją ręce ? mnie to już wykańcza a jeszcze został mi miesiąc

Gość martus_852302
Hmm ja nie mam nic takiego ... ale z tego co wiem drentwieją jeśli brak jest minerałów... żelaza czy magnezu... Ale nie wiem ....

Gość jeszcze 2 miesiace
no ; być może ale ja cały czas biore i żelazo i magnez niestety szukałam i chyba nie ma na to rady a może ktoś ma jakiś sposób na to

Gość wpiszcie w googlach
wiesz co to moze byc cos powazniejszego niz brak mineralow... idz jak najszybciej do lekarza i rob badania, \nie chce Cie straszyc ale to moze byc pierwszy objaw sm albo RZS objawem braku magnezu moga byc kurcze w nogach a nie dretwienie rak a czy to jest dretwienie dloni czy calych rak?

Gość no dajcie spokój
przestancie ją straszyc pewnie drętwieją Ci głównie po nocy? to jest zespół cieśni kanału nadgarstka, nic poważnego woda się gromadzi w ciele i ręce puchną, uciskając nerwy po porodzie Ci przejdzie

Gość no dajcie spokój
spróbuj pić kawę jesli Cię od niej nie odrzuca - dziecku jedna kawa dziennie nie zaszkodzi, a kawa "wyciąga" wodę, moze Ci trochę ulży

Gość jeszcze 2 miesiace
dretwieje mi sama dłoń prawej ręki

Gość a ja mam pytanie...
ja też tak miałam i pytałam lekarza, to normalne i przejdzie, nie masz się czym przejmować to jeden z objawów ciązy