Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość khgkfxesx

Był ktos w Rosji? Zna ktos Rosjan? Poznalam kogos, ale boje sie stereotypow...

Polecane posty

Gość khgkfxesx

Z tego wszystkiego, co dochodzi do nas z mediow czy z historii mozna wnioskowac, ze Rosjanie to pijusy bez zadnych moralnych oporow. Niedawno poznalam pewnego Ruska, ktory wydaje mi sie swietnia osoba... czego jednak nie moge zweryfikowac na taka odleglosc. Jacy oni sa? Jaka jest Rosja?

Gość doniessia
pytasz jaka jest rosja? duza. o boshe jaki idiotyzm przemawia przez to forum :o

Gość khgkfxesx
przeciez nie mam na mysli takiej doslownosci...:O Polska to tez niemaly kraj, a jest kilka cech narodowych, ktore mozna spotkac u praktycznie kazdego Polaka.

Gość oooooooooooooo a jakie to
cechy?

Gość doniessia
moze w twoich kregach intelektualnych faktycznie sa takie ogolne cechy (np. niski poziom inteligencji itp.), ale nawet na kafe nie ma takich tepakow, ktore oceniaja ludzi na podstawie stereotypow podsuwanych przez fakt czy tvp :o

Gość khgkfxesx
wieczne niezadowolenie, pesymizm, chamstwo i brak zyczliwosci, co nawet widac na tym topiku... moze w twoich kreglach intelektualnych:D:D juz sie wyzylas, smutna kobieto?

Gość doniessia
jesli chodzi o te cechy, to zapomnialas jeszcze dodac nacjonalizm i brak tolerancji - 'pewien rusek' to raczej pejoratywne okreslenie, moze nie wiedzialas o tym. hmm... myslalam, ze sie wyzylam, ale jak ponownie spogladam na te twoje zalosne dylematy zyciowe, to znowu zolc mnie zalewa...

Gość khgkfxesx
to po co na nie spogladasz? jesli nic nie wnosisz do tematu, a tylko zla energie produkujesz - po co tu jestes? a tak poza tym, jesli ze wzgledu na taka bzdure zolc cie zalewa, jak ty musisz reagowac na powazniejsze sprawy? skora ci buzuje? bialka wychodza? w ustach pieni? zle dziecinstwo mialas, ze sie tak wsciekasz?:O

Gość doniessia
wychowywalam sie wsrod ludzi inteligentnych, wiecraczej przeraza mnie obcowanie z tlumokami... do niedawna sadzilam, ze tacy ludzie nie egzystuja w moim pieknym kraju, jednak jestes doskonalym dowodem na to, ze sie mylilam :( smuutne... to jest powazna sprawa, bo takie topiki jak ten dowodza, ze nasze spoleczenstwo sie nie starzeje (jak w reszcie europy) - u nas spoleczenstwo ogarnia glupota wtorna :( jestem tu po to, by wypleniac gen glupoty :o

Gość khgkfxesx
"jestem tu po to, by wypleniac gen glupoty" o, jaka szlachetna osoba sie znalazla. az dziw, ze zwrocila na mnie swe uduchowione oczy... nie przeceniasz sie? bardzo milo bylo, ale naprawde, znajdz sobie inny temat i innym psuj humor... znaczy wypleniaj gen głupoty. a najlpeiej wyjdz poza ograniczone ramy kraju i pogadaj sobie z ynteligentnym narodem🖐️

Gość kłos
Ja jestem 'pół na pół' - tzn. tata Rosjanin, mama Polka i mieszkałam część życia w Polsce i część w Rosji. I moje ogólne spostrzeżenie jest takie: jesteśmy tacy sami:) A w stereotypach chociaż zawsze jest ziarnko prawdy, to nie do końca lustrują one rzeczywistość:) doniessia - wyluzuj:)

Gość typowy polaczek z torbą tesco
Opracuj sobie analityczne definicje używanych pojęć wedle filozofii analitycznej z uwzględnieniem zastosowań w języku naturalnym . Jak już opracujesz sobie zestaw definicji i stwierdzisz, ze nie są to ani idem per idem ani ignotum... to sobie tutaj możesz od nowa pisać o Rosji i Rosjanach. A na razie idź zjeść nieco tatowego kau :classic_cool:

Gość khgkfxesx
Pisać ścierwa, bo zamierzam wkrótce rozpocząć w FR intratny biznes polegający głównie na ubarwianiu żywota kierowcom ciężarówek i dawnym, emerytowanym kołochoźnikom-kombatantom z przydroźnych wiosek. Dlatego szczególnie proszę o uwagi na temat stanu sieci drogowej i ruchu pojazdów. 🌼

Gość diagnoza.
jesli ktos chce tak naprawde poobcowac i poznac ludzi nie tylko z Rosji - zapraszam serdecznie http://internation.mybb.ru/ ale uprzedzam: zapraszam ludzi bez uprzedzen :)

Gość diagnoza.
w szczególności zapraszam ludzi mało uprzedzonych do pasywnych gejów w rajstopach ( mogą być z wąskiem/bródką, wydepilowani) 🌼

Gość diagnoza.
podszywy, oczywiscie, mile widziane - ale tylko te zabawne tak ze, wybacz. odpadasz w przedbiegach :P

Gość a bardzo bardzo rozni
wielki kraj, ludzie z roznych srodowisk, nie da sie uogolnic. Z moch obserwacji ( a znam wielu - fakt,ze inteligenckie srodowiska )sa np o wiele bardziej oczytani i maja wieksza wiedze o swiecie niz np Amerykanie. Niesamowicie goscinni i serdeczni . Rownouprawnienie jest teoria - baby o wiele bardziej zasuwają niz faceci. Moze dlatego,ze bab jest tam wiecej ( faceci piją - ale to ci z tych kiepskich srodowisk) baby nie wyjda wyniesc smieci bez makijazu. W sumie lepiej byc tam facetem.

Gość diagnoza.
dlaczego mowisz "baby" nie spotkales tam kobiet?

Gość ruuskie
Mam w domu 6 ikon Stalina i 7 ikon Lenina, przed każdą palę świeczki i odprawiam Wsienocznoje Bdlienie. Strasznie mnie to męczy.... :classic_cool:

Gość mówie "baby" potocznie
i sama jestem babą. Nie wiedziałam ze to kogos urazi

Gość doniessia
nie oceniaj kraju na podstawie doswiadczen z najblizszego otoczenia. polacy to narod inteligentny, ale zdarzaja sie wyjatki, np. ty.

Gość doniessia
nie przeceniam sie. widze ze tu na forum czeka mnie duuuzo pracy :) musze opracowac jakis plan dzialania, moze znajde jakis chetnych do wspolpracy :)