Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona23

4 letni zwiazek kontra zauroczenie/dylemat

Polecane posty

Gość zauroczona23

witam wszystkich kilka dni temu rozpoczelam nowa prace i poznalam tam Radka chlopak zupelnie w moim typie , fajny , rozmowy nam fajnie ida, rozumiemy sie i jakbym go znala od lat. z moim obecnym partnerem jestem juz 4 lata- Maciek jest wspanialym partnerem ale miedzy nami bardzo czesto sa spiecia , nie dogadujemy sie wiele nas rozni ale on jest dla mnie wspanialy, zawsze mialam okresy kiedy wydawalo mi sie ze go kocham do szalenstwa przeplatane z okresami kiedy nie chcialam juz z nim byc, bo mialam watpliwosci czy to jest to do tej pory wydawalo mi sie ze go kocham, i wszystko bylo ostatnio ok ale gdy poznalalm Radka wszystko sie zmienilo... nie potrafie mu powiedziec ze go kocham , mam opory, wciaz mysle o Radku Radek ma dziewczyne ale mu sie nie uklada, jesli sie nie poprawi u nich rozejda sie . ciagnie nas do siebie mega ale on wyjezdza za 2 tyg do wloch niby na wakacje ale szukac pracy i moze juz nie wroci, az mi sie plakac chce, licze ze tej pracy nie znajdzie i wroci sporwotem jutro wraca moj chlopak z Niemiec a ja nie wiem jak sie zachowywac i co robic, zerwac powiedziec mu o tej sytuacji norlamnie zalamka + dezorientacja calkowita nie wiem co sie ze mna dzieje, nie moge przestac myslec o Radku, ja sie zakochalam czy co ?

Gość zabeczana onaaaaa
no to mozemy sobie podac rece - identyczna sytuacja.. no moze bez tego wyjazdu do wloch

Gość zauroczona23
do zabeczana onaaaaa no to masz troche lepiej :)) i co planujesz?

Gość jhhdsjhfjds
a czy kochasz obecnego partnera? Jezeli tak to nie zostawiaj go, bo ten nowy za chwilę wyjedzie, tam pozna taką dziewczynę jak Ty, i po wszytskiemu, stracisz dwie miłości za jednym razem. Poza tym uważam że z Radkiem to tylko zauroczenie, q poza tym jeżeli jemu się nie układa to czemu jej dla Ciebie jeszcze nie zostawił, skoro tak dobrze się dogadujecie...? CO mi się wydaje że lepiej było dla Ciebie jeśli pojedzie i nie wróci szybko, bo jak zostanie to wszystko wskazuje na to że wejdziecie w relację kochanek-kochanka, a tego chyba byś nie chciała Przemyśl dokładnie wszytsko, nie działaj pochopnie...

no cóż skoro Twój dotychczasowy chłopak Ci się znudzil to oznacz to tylko jedno, że pora na nowego ;D

Gość zauroczona23
on nie zostawil swojej dziewczyny dla mnie bo my sie znamy dopiero 4 dni:)) jeszcze duzo o sobie nie wiemy ale nas tak ciagnie,,, czuej miete do niego

Gość jesteś
kurwą.. nie oszukujmy się. Zostaw swojego chłopaka i daj mu szansę na normalne życie.

Gość zauroczona23
a czemu niby twierdzisz ze jestem kurwa? przeciez nic zlego nie zrobilam , to uczucia mna wladaja w tej chwili i nie mysle o zdradzie , raczej sie zastanwaiam czy powwiedziec o tym swojemu chlopakowi czy siedziec ccicho i czekac jak sie to dalej potoczy

Gość co za paradoks
4 dni kontra 4 lata, i jestes za tym pierwszym