Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zdezorientowana

on tak bardzo kochal a teraz zlewa,musi tak byc?

Polecane posty

Gość smutna zdezorientowana

hej chce znac wasza opinie co myslicie, czy chlopak ktory poltora roku temu swiata poza mna nie widzial moze az tak sie zmnienic? Nie jestem zaslepiona nastolatka, od zawsze sceptycznie podchodzilam do zwiazkow, ale w koncu zaufalam, byl idealny, ciagl;e pisal, dzwonil, czasem sie sprzeczalismy ale to normalne. I nagle on zaczyna sie oddalac, potrafi nie odp na wiadomosc, zapomina o moim istnieniu, jak ja sie nie odzywam, przypomni mu sie po 4 dniach ze ma dziwczyne i z Łaski zadzwoni. Pytalam juz wiele razy o co chodzi, on przyznaje mi ze nie odpowiada mu taka sytuacja ale mimo tego nie robi nic aby cos zmienic. Na pytanie czy nadal kocha odpowiada "raczej tak" :(, cenie szczerosc ale ona tez boli.Nawet prowokowalam kilka razy rozmowy o zerwaniu ale tego on tez nie chcce. Wiec o co chodzi? czy to przyzwyczajenie? czy po poltora roku mozna juz tak sie soba znudzic? probowalam wszystkiego.. nie pomaga, albo pomaga na chwile i dalej jest tak samo. Pozostaje tylko 1 rozwiazanie... koniec! ale ciezko zerwac z kims kogo sie kocha.. a psycholodzy mowia ze zkazdej sytuacji sa 3 wyjascia...ja ich nie widze

Gość Bella od marynarza
tak mozna..i po 3 miesiącach mozna.. powinno sie robic..to co na początku związku, to i w trakcie związku.