Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mam syna nieudacznika

M贸j 18letni syn nigdy nie mia艂 dziewczyny!

Polecane posty

Go艣膰 oh i ah, ja pierdziele
mo偶e po prostu jeszcze nie dor贸s艂 emocjonalnie do zwi膮zku ?, powinna艣 to uszanowac i dac mu dorosn膮c we w艂asnym tempie

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 moniczka19990302
m贸j kolega z pracy tez tak ma 偶e nie chce mie膰 dziewczyny bo one go nie rozumiej膮 i ja si臋 tego nie dziwie bo teraz te ma艂olaty s膮 okropne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Luuuuuuudzie! nie mog臋!!!!! mam nadziej臋 偶e to 偶arty.umawia膰 syna z dziewczynami? czy jest cos bardziej wkurzajacego od? daj ch艂opkawi spokoj. niech sobie 偶yje jak chce. Okropne s膮 takie mamu艣k,i kt贸re na si艂e chc膮 uszcz臋艣liwia膰. Chcesz, 偶eby syn by艂 zadowolony czy twoi znajomi.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ale prowo ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nemesis18
Jestem zszokowana, 偶e w og贸le jakikolwiek rodzic mo偶e mie膰 takie pogl膮dy jak autorka... Sama mam 18 lat i nigdy nie mia艂am ch艂opaka. Seksu tak偶e nie by艂o. Autorko, my艣lisz BARDZO stereotypowo. Ka偶dy cz艂owiek jest indywidualno艣ci膮 i ka偶dy ma sw贸j charakter. Ja wyznaj臋 zasad臋 "niech ka偶dy robi co tylko zechce, byle tylko nie szkodzi艂 innym". Chcesz aby syn mia艂 dziewczyn臋 bo "co powie rodzinka"?! No prosz臋 Ci臋, 偶a艂osne. Je艣li kto艣 nie odczuwa takiej potrzeby to mo偶e i nigdy nie by膰 w zwi膮zku. Jako matka powinna艣 chcie膰 jego szcz臋艣cia i nie wciska膰 mu nic na si艂e, bo mo偶e dla niego co inne jest szcz臋艣ciem, a nie... "bo wszyscy maj膮 to i on te偶 musi" - co to w og贸le za argument... :-O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 lilialuiza
Mam nadziej臋, 偶e to prowo, bo, je艣li nie, to autorka ma nier贸wno pod sufitem. Syn ma osiemna艣cie lat a nie 50. Daj mu 偶y膰, kobieto zamiast pr贸bowa膰 uk艂ada膰 jego 偶ycie po swojemu. Je艣li zachowujesz si臋 tak, jak piszesz, to wsp贸艂czuj臋 Twojemu synowi toksycznej matki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Templariusz758
Nie masz syna nieudacznika tylko tw贸j syn ma zjeban膮 matke

Udost臋pnij ten post