Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zauroczona23

a mial byc slub\ poznalam i sie zauroczylam/ dylemat

Polecane posty

Gość zauroczona23

witam wszystkich kilka dni temu rozpoczelam nowa prace i poznalam tam Radka chlopak zupelnie w moim typie , fajny , rozmowy nam fajnie ida, rozumiemy sie i jakbym go znala od lat. z moim obecnym partnerem jestem juz 4 lata- Maciek jest wspanialym partnerem ale miedzy nami bardzo czesto sa spiecia , nie dogadujemy sie wiele nas rozni ale on jest dla mnie wspanialy, zawsze mialam okresy kiedy wydawalo mi sie ze go kocham do szalenstwa przeplatane z okresami kiedy nie chcialam juz z nim byc, bo mialam watpliwosci czy to jest to do tej pory wydawalo mi sie ze go kocham, i wszystko bylo ostatnio ok ale gdy poznalalm Radka wszystko sie zmienilo... nie potrafie mu powiedziec ze go kocham , mam opory, wciaz mysle o Radku Radek ma dziewczyne ale mu sie nie uklada, jesli sie nie poprawi u nich rozejda sie . ciagnie nas do siebie mega ale on wyjezdza za 2 tyg do wloch niby na wakacje ale szukac pracy i moze juz nie wroci, az mi sie plakac chce, licze ze tej pracy nie znajdzie i wroci sporwotem jutro wraca moj chlopak z Niemiec a ja nie wiem jak sie zachowywac i co robic, zerwac powiedziec mu o tej sytuacji norlamnie zalamka + dezorientacja calkowita nie wiem co sie ze mna dzieje, nie moge przestac myslec o Radku,

zapomnieć o Radku:) wszystko co nowe wydaje się super:) w każdym zwiażku jest tak że raz sie kocha partnera a rraz chcialoby się wyrzucić jego ciuchy przez okno a jego samego wywalić za drzwi:)

Gość zauroczona23
w tej chwili nie mysle wogole o swoim chlopaku, a dzis wraca na3 tyg do Polski. za to o Radku caly czas mysle, nawet mi sie snil w nocy . czuje ze to facet na cale zycie, mam takie dziwne przeczucie