Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzonaaa na maxaaaa

ZACIERAJĄ MI SIĘ UDA - POMOCY!!!

Polecane posty

Słuchajcie, nie jestem gruba... ale jak zaczynam tyć przybieram ciałka na pupie i udach. Dziwne tylko, że tłuszczyk nie rozkłada się równomiernie lub na zewnątrz, tylko do wewnątrz, nogi mam w ten sposób bardzo blisko siebie, nachodzą jedno na drugie... jak się tego pozbyć... latem przy dużych upałach nie mogę chodzić w spodniach a krótkie też nic nie dają, lubię nosić sukienki i spódnice a nie mogę :( co innego jak jest chłodno, wtedy rajstopy i ok, ale teraz??? Może jakaś dieta zy co, albo jakieś preparaty które szybko zlikwidują otarcia w tym miejscu i ewentualne potówki, których tez mi nie brakuje... Problem jest poważny, ponieważ wstydzę się przed swoim chłopakiem :( ale gorsze jest to, że czasem chodzić nie mogę bo szczypie i brzydko wygląda! I mam ślady po ostatnim takim obtarciu i nie chcą zejść :( do tego ciało w tym miejscu jest ciemniejsze, może to dlatego, że właśnie najczęściej to miejsce jest zapocone... dbam o siebie, stosuję póki co krem dla dzieci bambino, próbowałam zasypki dla osuszenia i szybszego wygojenia i też nic nie dało... może ktoś wie jak sie pozbyć tego czegoś??? :o

Gość plażowicz23
wstaw se rozpórke.

Gość dkdkkd
Ja używam talku przez całe lato.

Gość mąka ziemniaczana
przebija wszystkie zasypki

no ok, ale to pomoc doraźna, a jak pozbyć się śladów?... :(

Gość mąka ziemniaczana
Nie wiem,odkąd ją stosuję ,nie ma problemu.

no ale jak to? po prostu bierzesz trochę tej mąki i wcierasz??

Gość Barbapapa199999
Kobieto, niczego nie wcieraj , ale zadbaj o to , aby jak njaszybciej wyszczuplić uda! Polecam zabieg SPM DIgital wart każdych pieniedzy. Po serii zabiegów stracisz kilka cenntymetrów! I bierz się za to jak naszybciej! W Krakowie jest b. dobry salon, ale wystarczy , ze wklepiesz w google SPM digital i powinno wyskoczyć . Ja tam pokonałam swoje cholerne bryczesy ! Powodzenia!

Gość mąka ziemniaczana
Tak i mam ją przy sobie ,kiedy wychodzę,czasem jest okazja "poprawić".

Gość dkdkkd
Mąka mąką, ale są dostępne różne postacie talku z antyperspirantem, o działaniu odkażającym itd. Najważniejsze jest zapobieganie. Talk daje poślizg, więc nie dopuszcza do otarć, ponadto hamuje pocenie. Jeśli skóra nie będzie podrażniana, wygoi się po pewnym czasie sama.

Gość dkdkkd
No nie ma to jak trochę reklamy przy okazji:)

Gość dkdkkd
Ja mam też ten problem od lat, chociaż uda mam szczupłe. To jest kwestia budowy.

kwestia budowy? Tzn, że złe rozstawienie stawu biodrowego czy kości udowych??? Bo faktycznie, jak spowrotem nogi wrócą do normalnej masy i schudnę to dalej się stykają :o tak to wygląda jakby były za blisko siebie :o z tego co pamiętam to gdy byłam małą dziewczynką (zerówka lub pierwsze lata podstawówki) mama była ze mną u ortopedy bo zauwazyła że właśnie mam te nogi za blisko... ale on jej powiedział, że mam ładne nóżki i się zwyczajnie czepia :o a ja teraz mam problem :O

Gość możliwe a dlaczego nie
Jak ty nie jesteś gruba to ja jestem di caprio.