Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katrinn dender

qrwa mam dość upałów kiedy będzie ochłodzenie a jeszcze jutro mam gościa teściow

Polecane posty

Gość katrinn dender

ą....:( na obiadek przyjedzie co ja mam uszykować

Gość julka kulka
tez dosyc z upalami pare chwil na sloncu i czerwonam jak burak

Gość twardyfistaszek
kluski zrób takie gumiaste żeby jej kluska w gardle utknęła i ostry sos do tego ;)

Gość katrinn dender
najlepsze jest to że upały mnie dobijają i sam jej widok masakra, a z jej gościnnością jest tak że obcy lepiej ugości niz ona jak tam jesteśmy

Według prognoz wysokie temperatury będą się utrzymywać co najmniej do środy.

Gość katrinn dender
od wtorku ochłodzenie???????napewno:)

Gość katrinn dender
qrwa oby do środy...

kluchy z jagodami i bitą smietaną zrób, na chłodno a przynajmniej do środy po 30 stopni, więc na razie trzeba sie cieszyć z ciepełka i nie nastawiać na ochłodzenie :)

Najpierw narzekaja na dluga zime a teraz dosc upalow? Czlowiekowi sie nie dogodzi :o Ja tam sie ciesze, morze blisko, urlop jest :D

rurka, ja nie narzekam kiedy jest zimno. wręcz przeciwnie, uwielbiam. mrozy, deszcze i chłody nie są mi straszne. natomiast lata szczerze nienawidzę (zwłaszcza takiego jak te). :o

A wyobraźcie sobie że na Saharze w słońcu temperatura umie sięgnąć plus 70 stopni C.

Ale tak naprawdę to będzie tylko kilkudniowa przerwa od upałów:P.Przewiduję że od następnego poniedziałku znowu przygrzeje:classic_cool:. I dopdam przy okazji-jeżlei kltoś ma problem z przeżyciem temperatury 35 stopni w cieniu to z nim jest źle:P.Czytałem że to przez zatrucie:P.

Gość katrinn dender
qrwa nienawidze lata. ja jestem jesienna lubię chłodek z odrobinką słońca. ciekawe jaki będzie sierpień kto z tym na bieżąco?

Master mam w dupie Saharę, chce zimę. 😭 Max, a przewidujesz też może kiedy się wreszcie upały skończą na dobre w tym roku? :P

Gość t3TWT
wlasnie jak z sierpniem?

Gość katrinn dender
heheh w słońcu są tysiace stopni tak masz rację. a najlepsze jest to że moja są sąsiadka jaka radocha bo była w afryce, wieczorem 50 stopni a w dzień więcej i jaka radocha bo inni by nie wytrzymali a on taka chuda i marznie w słońcu

" 22:49 [zgłoś do usunięcia] Mo Cuishle Master mam w dupie Saharę, chce zimę. Max, a przewidujesz też może kiedy się wreszcie upały skończą na dobre w tym roku? "Pan na wycieczkę czy obciągnąć druta?" Monty Python" Na conajmniej 99.99% nie będzie 30 stopni w cieniu w listopadzie:classic_cool:.Teoretycznie jest szansa w październiku ale mała:O.Natomiast jestem niemal pewien że w tym roku w wielu miastach będzie co najmniej 20 dni z temperaturą maksymalna powyżej 30 stopni:classic_cool:.

Gość katrinn dender
qrwa jakby niemogło być troszkę słońca troszkę deszczu tylko jak slońce to 30 stopni a jak deszcz to ludzi zalewa:( koniec swiata!!!!!!!!!!!!

"czarne glany http://www.twojapogoda.pl/encyklopedia/progno zasezonowa.htm "Wśród burz, co już szaleją i co grożą z dali, Kiedy wszystkie się siły rozprzęgły w naturze, Ocalić można wszystko, jeśli się ocali To co nas robi ludźmi: nasze własne burze" http://www.youtube.com/watch?v=9Wq0vujFEXg" O ile dobrze sobie przypominam pisali kiedyś o zimnym lipcu:P.

Gość katrinn dender
już w pażdzierniku śnieg? o boshee