Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bth6

jakt o jest jechac prawie 6 godzin autobusem?

Polecane posty

Gość bth6

da sie to przezyc? i co jak sie czlowiekowi chce do wc? nigdy tyle nie jechalam :P

Gość julka kulka
masakra w upal scegolnie jsli jedziesz gratem

Gość barabarabab
laska a co ja mam powiedziec bede jechala prawie 12 godzin :/ ze slaska nad morze

na takich długich trasach są przystanki, 10-15 minut x 2, zwykle na stacjach paliw, gdzie jest wc nudno jest, jak sie nie ma z kim pogadać zwłaszcza jeśli możesz czytać podczas jazdy, to weź sobie jakieś głupie gazety (trudno sie skupić), plus dużo picia i coś do przegryzienia

Gość bez klimatyzacji
??

Kiedyś jechałam ponad 50 godzin, oczywiście z postojami :classic_cool: Przeżyjesz. W autokarach powinno być WC (zależy w jakich) i są postoje przecież.

Gość bth6
ja busem bede jechac, tam nie ma wc, autokar z pksu jedzie ponad 7 godzin :O na romowe kwalifikacyjna pod koniec lipca, nie wiem dokladnie kiedy (lub na pocz sierpnia) juz sobie wyobrazam jaka bede pelna energii i elegancka na niej :P

Gość tralalalala .. :(
a pociągiem nie lepiej jechać ?? ja pociagiem jezdze po 11 h i szczerze mowiac znoszę to o wiele lepiej niz autobus, mozna wstac, polazic.. pogadac z kims.

może warto pojechac dzień wcześniej i przenocować w miejscowości rozmowy, jeśli chcesz dobrze wypaść....

Gość bth6
rozumiecie, rozmowa i stres wiec do jedzenia to sobie wezme cos lekkiego co by biegunki nie dostac.

Na dalekie dystanse powyżej 150 kilometrów znacznie lepszy jest pociąg niż autobus. A jeżeli odległość przekracza 900 kilometrów, to leć samolotem.

Gość bth6
pociag tez 7 godzin jedzie no i jest drozszy.. nocleg to dobra mysl, bo mialabym wygode w kwestii godziny rozmowy, nie musialabym sie martwic by zdazyc od przyjazdu do wyjazdu busa tylko KASA KASA KASA! nie mam za bardzo forsy na nocleg :O