Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdziwioa

Lecia mi "mleko"? o co chodzi ??

Polecane posty

Gość zdziwioa

wiec tak. Od 2tygodni reguralnie współżyje ze swoim nowym pratnerem. Ostatni raz nie ze swoim pratnerem wspołżyłam gdzies pod koniec kwietnie. dzis przypadkiem jakos nacisnełam piers prawa i wyleciała z niej wydzielina biała jak mleko wielkosci główki od szpilki, taka tyci tyci kropelka Biore regurlnie tabletki. W maju zrobiłam sobie miesiaczna przerwe do czerwca. Dzis jest 19dzien brania tabletek. Jesli zaszłam w ciaze dzies w granicach od poczatku roku do kwietnia to była bym w 3 miesiacu ciaży wiec cos było by widac poza tym nie mam zadnych objawów ciazy, piersi mi lekko nabrzmiała ale po rozpoczecia tabletek zawsze mi lekko rosna. Do tego zawsze stosowałam stosunek przerywany. Poza tym juz mam dziecko i pamietam ze wydzielina z piersi pojawiła mi sie dopiero kolo 5miesiaca ciazy Wiec nawert jesli zaszłam w ciaze w ciagu tych dwóch tygodni to to chyba za wczesnie na wydzielanie sie mleka??? Poza tym mimo ze uzywam tabletek, stosujemy rownierz prezerwatywy moj obecny partner lubi ssac moje piersi czy to mozliwe ze przez ssanie i stymulacje pobudził u mnie gruczoły w piersiach odpowiedzialne za wydzielanie mleka ?? oprocz tabletek antykoncepcyjnych od tygodnia liore na odchudzanie Linee, moze jakis składnik działa tak dziwnie, pisze o lineei bo moze ktoras z was moze tez tak miała akurat po tych tabletkach Nie leci mi z piersi jakos mozno, tylko wychodzi taka mała biała kropka jak mozno nacisne piers moze ktos mi piwiedziec co mi jest bo troche sie martwie

Gość zdziwioa
up

Gość kokoszanel1983
Powinnas zrobic badania hormonalne, moze masz za duzo prolaktyny? Wydaje mis ie,ze wizyta u ginekologa jest w tym wypadku wskazana...