Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ten ostatni niedziel

Ale mam doła 3

Polecane posty

Gość A ja sobie piszę
Jeśli nie możesz się oddać kobiecie, to oddaj się jakiejś pasji. To też może być fascynujące!

Gość Masager
pewnie zarost:P ten ostatni niedziel a na czym polega Twój problem? tak poważnie? Pewnie się nudzisz bo jesteś sam. Nie Ty jeden pociesz sie:P

Gość wyleniała suka
to co robisz po całych dniach, skoro z ludźmi nie współżyjesz?

Gość Masager
Ennnnnooooooo to Ty Masz kaca:P i d***e zawracasz:)

Masager pewnie zarost Hahaha, bardzo śmieszne! To że nie golę się codziennie nie oznacza że nie mam zarostu!!! Własnie że mam zarost! Średni, ale jak się przejedzie ręką po mojej twarzy to wyraźnie go czuć!!! Więc wsadź sobie takie żarty!

Gość miej wyjebane a będzie ci dane
ej niedziel, ja też nigdy nie całowałam się z dziewczyną, nie jesteś jedyny :D :D :P

wyleniała suka to co robisz po całych dniach, skoro z ludźmi nie współżyjesz? Siedzę przed komputerem i poświęcam się swoim chorym zainteresowaniom charakterystycznym dla zespołu Aspergera.

Gość Masager
UUUUUUUUUUooooooooooo ten ostatni niedziel A to Masz duuuży problem:P siedzenie przed kompem ogranicza kontakty wizuakne i mororyczne z ludzmi:P

Gość miej wyjebane a będzie ci dane
niedziel, wyluzuj :O masager żartował(a) z tym zarostem, a ty z miejsca focha strzelasz. jak tak z ludźmi próbujesz gadać, to nic dziwnego, że bez efektu. masz jakiś dystans do siebie?

"siedzenie przed kompem ogranicza kontakty wizuakne i mororyczne z ludzmi " A co mi pozostało jeśli w normalny życiu jest żenada? 23:49 [zgłoś do usunięcia]miej wyjebane a będzie ci dane niedziel, wyluzuj masager żartował(a) z tym zarostem, a ty z miejsca focha strzelasz. jak tak z ludźmi próbujesz gadać, to nic dziwnego, że bez efektu. masz jakiś dystans do siebie? Aj też żartowałem a niże od razu focha strzelam. Co ja jestem jakaś panienka z gimnazjum żebym fochy strzelał? 23:57 [zgłoś do usunięcia]Max Zander vel Klaun gffggghhh@tlen.pl'; " ten ostatni niedziel Jezu... jak mnie łeb boli. Ostatni raz chyba piłem wódkę z piwem." Więc polecam odwyk . E tam odwyk. Dawniej to się dawało w palnik, a teraz to tak od czasu do czasu się przedobrzy.

Ale skoro Bóg nie chce mi pomóc to może powinienem się dogadać z diabłem? Może jakiś mały cyrografik byłby dobrym rozwiązaniem na moje problemy? W sumie to tak se czasem myślę że sam sobie jestem winny. Obiecywałem Bogu czy tam Bogom wielokrotnie że skończę z onanizmem (jestem uzależniony jak przystało na takiego żałosnego człowieka jak ja), e nie będę tego robił dzień w dzień, że nad tym zapanuję jakoś. Ale nie było efektów wtedy, teraz nad tym jakoś opanuję i nie robię tego dzień w dzień, ale może przebrała się miarka? Może On/Oni miał dość?

Gość zgłupiałeś czy jesteś pijany?

Gość Masager
;)

Gość długo tak ?
Niedziel,cyrograf na ZA nie pomoże.Mimo wszystko nieźle się trzymasz,i składnie wypowiadasz,potrafisz żartować. Tu jesteś lubiany,nawet przez tych ,którym pociśniesz,doceń to. Są ludzie ceniący i szanujący inność,może jeszcze nie trafiłeś.

00:23 [zgłoś do usunięcia]długo tak ? Niedziel,cyrograf na ZA nie pomoże.Mimo wszystko nieźle się trzymasz,i składnie wypowiadasz,potrafisz żartować. Tu jesteś lubiany,nawet przez tych ,którym pociśniesz,doceń to. Są ludzie ceniący i szanujący inność,może jeszcze nie trafiłeś. Ale jakbym w cyrografie dogadał się że nie chce miec żadnego gówna w głowie? A z resztą to i tak tylko takie gdybanie bo szatan też ma mnie w dupie i nie chce przyjść kupić mojej żałosnej duszy. Tu, tu, tu... może i tak, ale co z tego? "Tu" nie toczy się życie, życie toczy się "tam" a w nim jestem zerem i nieudacznikiem.

" ten ostatni niedziel Ale skoro Bóg nie chce mi pomóc to może powinienem się dogadać z diabłem? Może jakiś mały cyrografik byłby dobrym rozwiązaniem na moje problemy? W sumie to tak se czasem myślę że sam sobie jestem winny. Obiecywałem Bogu czy tam Bogom wielokrotnie że skończę z onanizmem (jestem uzależniony jak przystało na takiego żałosnego człowieka jak ja), e nie będę tego robił dzień w dzień, że nad tym zapanuję jakoś. Ale nie było efektów wtedy, teraz nad tym jakoś opanuję i nie robię tego dzień w dzień, ale może przebrała się miarka? Może On/Oni miał dość?" Podpisz cyrograf mdla mnie to zgodzę się jakieś pozaczepiać abyś miał co zadupczyć:classic_cool:.Na dokładkę wiem jak sprawdzić jakie są odpowiednie:classic_cool:.Ale musisz podać dokładnie kiedy i gdzie się urodziłeś:classic_cool:.

Gość długo tak ?
Nie mam ZA ,ale też jestem z tej bajki,nie mamy gówna w głowie. Nie jesteś nieudacznikiem,tylko choroba Cię ogranicza,nie możesz się za to winić,a,że ciężko-na pewno bardzo. Kafe to nie real -prawda,ale zawsze jakieś ćwiczenie dla nas. Na pewno nie jesteś zerem! Wypij bardzo słodką herbatę-pomaga

Gość hheeroinn
kurwa, nie badz ciota nie uzalaj sie nad soba bo zal dupe sciskaa ostatecznie zawsze zostaje sex drugs rock n' roll