Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość amalanga kamikadze

Kobiety piłkarzy...szczęściary. Jak one to robią?

Polecane posty

Gość amalanga kamikadze

Albo mają szczęście, albo...no właśnie co? Nie chodzi mi o wygląd, bo większość ma piękne kobiety naprawdę. Chodzi mi o fakt, że w większości są to zwykłe kobiety. Jakim cudem udało im się dostać do takiego "towarzystwa"? Chodziły na imprezy z piłkarzami czy co? Zastanawiam się. Szczęściary z nich. Większość z nich wiąże się z piłkarzami na całe życie. Ehh...co za sprawiedliwość. No a jeżeli chodzi o Polską reprezentację to nie ma na czym oka zawiesić, same staruchy grają :O

"towarzystwa"??? a cóż to za towarzystwo?? większość piłkarzy to półgłówki mające w głowie kase i dupczenie. każdy z nich pieprzy sie na prawo i lewo, zadufane w sobie gogusie :) ale mi szczescie :D :D

Gość nie mowie ze nie musi
ale maja szczescie kazda po dziesiec razy zdradzona, wez chocby Backhama, francuskiegu Ribery... pilkarze to jak rozpieszczone bachory, szkoda na nich zycie tracic. A jak ich poznaly - ano wlucza sie te mendy po dyskotekach, po imprezach po dziwkach to i spotykaja. Ja ostatnio bylam na imprezie gdzie byli pilkarze z PSG :)

Gość kiok
no faktycznie, zajebiste towarzystwo. Ruchaja wszystko co sie rusza, w tym nieletnie prostytutki. Slowa wiernosc nie ma w ich slowniku, jedyne co maja to kase, wiec powiedz, ze chodzi ci o kasiore, a nie pilkarzy:D

Gość amalanga kamikadze
są i tacy, np popieprzony Ronaldo i inni, ale są też skromni i normalni faceci np Torres miał tę samą kobietę od kilku lat, może nawet i 10 lat i ma tera z nią dziecko. I nie w głowie mu było...to zależy od człowieka. Jak jest skromny wewnątrz to żadna kasa go nie zmieni. Od razu zdradzają...to nie tak. Taki stereotyp który się narodził za pośrednictwem zachowania Ronaldo czy Beckhama.

Gość kiok
np Torres miał tę samą kobietę od kilku lat, może nawet i 10 lat i ma tera z nią dziecko. I nie w głowie mu było...to zależy od człowieka. Nie no rowalilas mnie. Skad ty mozesz wiedziec co sie dzieje w malzenstwie ludzi ,ktorych nawet na zywo nigdy nie widzialas?:D

Gość amalanga kamikadze
heeej? halo halo?

Gość amalanga kamikadze
dziecko jest zwieńczeniem ich związku. a co ty taki niedowiarek jesteś? spisku i zdrady się doszukujesz?

czyli wg twojego naiwnego myslenia jak facet jest 10 lat w związku i ma dziecko to nie robi boków? :D heloooł :P

Gość xyzis
nie dalej jak w czwartek poznalam wszystkie laski pilkarzy naszej kochanej reprezenstacji. tylko 2 moze 3 byly naprawde sliczne .reszta nie grzeszyla niewiadomo jaka uroda. nasi chlopcy zreszta tez :P

Gość amalanga kamikadze
a jak poznałaś? niektórzy są naprawdę normalni. i nie robią boków ;/ co za pieprzenie :O mają żony i dzieci i są szczęśliwi. oh, wiecie że takie związki istnieją?

Gość kiok
jakiego spisku?? Na jakim ty swiecie zyjesz? Ludzie sie zdradzaja na calym swiecie i to, ze sie razem usmiechaja do kamery nie oznacza, ze sa wobec siebie uczciwi. Beckhamowie udaja szczesliwa rodzinke, bo ich malzenstwo jest marka warta miliony funtow. Kobiety sie czesto nie domyslaja, ze ich wlasny maz je zdradza, ale ty wiesz na pewno, ze torres jest uczciwy i jak jest na wyjezdzie z kolegami z klubu, to jest wierny jak pies:D

Gość kiok
skoro jestes jasnowidzem, to moze powiesz kto jutro wygra:D?

Gość halinka spod okinka
pewnie że są :) ja mam w rodzinie piłkarzy ze śląska wrocław i mają laski na stałe a i ci "więksi" mogą być normalni. to tylko zależy od człowieka

Gość amalanga kamikadze
ja pierd.o.le kiok :O chyba cię ktoś skrzywdził kiedyś mocno, skoro wszędzie widzisz zdradę

Nie ma to jak szufladkowanie. Pięknie :/ A co do tych kobiet, pewnie znały ich już długo, albo po prostu były w dobrym miejscu o dobrej godzinie.

Gość xyzis
poznalam dzieki swojej pracy (wiecej nie powiem :) ) i bylam zaskoczona ,ze facec mimo iz nie najpiekniejsi mogacy miec kazda mieli laski niezbyt urodziwe (ale zadbane i ubrane - wiadomo hajs)

Gość amalanga kamikadze
ich kobiety: http://facet.wp.pl/gid,12360649,img,12360708,kat,1007873,galeriazdjecie.html?ticaid=1a7ff&_ticrsn=5 zdradzilibyście takie kobiety? chyba głupiec jedynie :O

Gość kiok
nie, to ty jestes ograniczona i do bolu naiwna. Nie mam pojecia kogo posuwa torres i ty tez nie, i tylko o to mi chodzi🖐️ Mel gibson przez lata mial opinie niemalze swietego, przykladny ojciec rodziny, krecil chrzescijanskie filmy i co?? :D Ale ok, wierz sobie w co chcesz, dobranoc:D

Gość myślicie że drugie skrzypce
w filharmonii to dobra fucha by rwać dupy ?

Gość amalanga kamikadze
kiok masz coś z mózgiem delikatnie pisząc :O kto cię zdradził, że tak myślisz o ludziach?

Gość amalanga kamikadze
jak dobrze że już posłać spać dziecko

Gość pilkarze to ruchacze

Gość pijak z Chicago
Pilkarze reprezentacji Polski w pilce noznej rent sportowych nie otrzymaja, bo nigdy medalu mistrzostw swiata nie zdobeda. Ale juz renty pijackie to jak najbardziej dostana po przekopaniu 5 lat w pilke nozna i placeniu regularnym skladek ZUS.

Gość pijak z Chicago
Kazdy pilkarz dla kobiety to skarb! Pilkarz jest produktywny, bo biegac mu sie chce! A jak zakonczy kariere sportowa to zawsze cos innego bedzie robil! Pilkarstwo to piekielna pracowitosc, inteligencja i dobre rokowanie dla potomstwa - dzieciak zawsze bedzie mial kase od tatusia, a jesli dojdzie do rozwodu to alimenty zaplaci!

Gość moja dobra rada dla ciebie
tylko idiiota wiążę się z jedną laską mając taką kasę, chyba że układ zyje z nią ale może ruchać na boku bez konsekwencji