Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niby nie rozumiem facetow

facet mi dzis powiedzial ze sie we mnie zakochal czy to mozliwe aby

Polecane posty

Gość niby nie rozumiem facetow

po tygodniu(a od jakis 2 lat sie widywalismy czasem) spotykania zakochal sie we mnie, powiedzialam ze za malo czasu na poznanie mnie mial aby skladal takie deklaracje odparł, że wystarczająco.. dzis byl nasz pierwszy pocalunek i przytualnie i od razu padly slowa ze bedzie za mna tesknil i ze bedzie mu mnie brakowac... mam te slowa traktowac powaznie? on ma 26 lat i ma za soba juz kilka dlugoletnich zwiazkow.... co dla faceta znaczy zakochac sie?

Gość vfftrgvt
pewnie chcial powiedziec ZAUROCZYLEM. ja znam i takie okazy, ktore po pierwszym spotkaniu potrafily tak powiedziec... pod warunkiem ze byl calus.

Gość po pierwsze nie znamy typa
może on jest zawodowym ruchaczem... A poważnie to facet każdy inni ale na ogół nie są skomplikowani u kobiet pociąga nas uroda sposób poruszania się bycia, nie musimy znać kobiety 3 lata by wiedzieć że to ona wiemy to już od pierwszych 15 min :classic_cool:

Gość Bella od marynarza
zna cie długo wiec tak.

Gość po pierwsze nie znamy typa
Facet jak jest na tak to jest i ... już. Po opanowaniu przez kobietę jego jaskini (czyli sypialni/ domu) i pierwszych śniadaniach facet się zastanawia czy nie umrze z taką babą z głodu i czy ogarnie ona w należyty sposób dom :)

Gość buldozerka
moj obecny facet powiedzial mi ze mnie kocha po 24 godinach w muzeum jak zwiedzalismy stare okrety :) wczesniej tylko rozmawialismy telefonicznie minal ponad rok i dalej sie kochamu