Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaajkkaa

Facet pracujący w Orange, co sadzicie

Polecane posty

Gość kaajkkaa

Hej, co sądzicie o facecie, ktory ma 31lat, zaczal prace jako przedstawiciel w orange. Wiekszosc pracownikow tam to ludzie majacy po 20lat. Facet nie ma swojego auta, wczesniej dlugo studiowal dwa kier i jeden skonczyl. Czy to facet zupelnie niezaradny zyciowo? niem a juz 20lat, ale 31.

Gość kupię celulit
Najwidoczniej jest młody duchem, no i kręci go pomarańczowy kolor oraz kontakt z ludźmi :)

Gość kaajkkaa
no w tym wieku to raczej facet ma jakies auto, bardziej stabilna prace. nie jestem materialistka, ale facet ma 31 lat, nie 20. I w dodatku ten facet chce zalozyc rodzine.

Gość kaajkkaa
no mi sie on wydaje niezaradny. jak na ten wiek.

Gość kupię celulit
Niestety facet myślący o rodzinie powinien być bardziej zorganizowany, samochód nie jest tu czymś kluczowym, natomiast oszczędności tak. Bo by być razem trzeba gdzieś mieszkać, niestety aura w Polsce nie zapewnia możliwości spania na ławce w parku przez cały rok.

A Ty jako jego dziewczyna/zona oczywiscie tych oszczednosci posiadac nie musisz, bo to on musi wszystko zapewnic??

Gość o matko, moj narzeczony
też nie ma auta i co z tego ? Jakoś nigdy się nie zastanawiałam nad tym , bo mi z Nim dobrze. I też planujemy założyć rodzinę.

Gość kaajkkaa
ja mam 28lat. pracuje juz dlugo w jednej firmie. ne wiem, wydaje m isie, ze facet w tym wieku ,to juz powinien mec jakas stala prace, a on ma te od niedawna, wczesniej niby szukal a nic nie umial znalezc.

Ale czemu autorko robisz problem?? Znalazl prace, nie kradnie a i tak zle... O co Ci chodzi?? Szukasz problemu tam gdzie go nie ma.

Gość kupię celulit
Złodziejstwo jest aktualnie bardziej opłacalne, choć sam proceder kradzieży bywa dość kontrowersyjny, np ostatnio złapali panów podrabiających papierosy, pracowali na czarno zarabiali 8-12 tys zł na miesiąc

Gość kaajkkaa
moze i szukam, ale spotykamy sie jakis czas, on bardzo chce zalozyc rodzine. A jak dla mnie t facet powinien miec jakas lepsza prace, jesli cche zqlozyc rodzine. moze wydziwiam, ale on przez to jest dla mnie malo meski.

Gość kupię celulit
Przecież nikt Ci nie każe mieć z nim dzieci, nie musisz nic.

To gdzie wedlug Ciebie powinien pracowac, by Ci sie wydawal bardziej meski?? Ja bym nie miala nic przeciwko by moj facet pracowal jako przedstawiciel jednej z siecii komorkowych.

Ja też bym nie miała nic przeciwko. Co to jakiś wstyd pracować w Orange ? Najwazniejsze, jak się z Nim czujesz i jakim jest człowiekiem. Jeżeli uważasz, że jest niemęski , niezaradny zyciowo wg Ciebie i w ogole na NIE , to po co z Nim jesteś ?? No chyba, że jak zmieni pracę to nagle stanie sie męski dla Ciebie, to nie mam pytan :DAha i gdzie jest napisane, że od razu musisz się z Nim chajtać i mieć dzieci ? ??

Gość kupię celulit
facet w wieku 30 lat powinien być prezesem firmy której roczny przychód jest w granicach 1-3 mln złotych a średnie zatrudnienie nie przekracza 10 osób.

Gość kaajkkaa
a ile lat masz Gosia? Jakies 5lat temu pewnei by mi to tez nie przeszkadzalo, ale teraz to moim zdaniem ne zqwod dla faceta, chyba ze dla takiego ,co ma 20lat. on w ogole dlugo nei pracowal, nei wiem, czy to tez normalne.

Mam 20 lat i powiem Ci, ze sama sie staralam o te prace. Zadalam Ci pytanie wczesniej, Gdzie wedlug Ciebie powinien on pracowac, by wydac Ci sie bardziej meskim??

Gość Autorko
Autorko masz 28 lat ale mentalność 15-to latki.

Gość kaajkkaa
No wlasnie masz 20lat, oewnie zaczniesz studia, to rozumiem ,jest to praca dla takiej mlodej dziewczyny, jak najbardziej ok. Ale dla faceta 31lat, ktory chce zalozyc rodzine, on dopiero tam zaczal pracowac. Nie wiem, czy dobrze, robie ,ze sie z nim w ogole spotykam. nie wiem, uwazam, ze w tym wieku powinien juz dluzej pracowac. a nie teraz zaczynac. wczesniej studiowal, nie dokonczyl jednego kierunku i nei pracowal w ogole, czasem cos dorywczo tylko i dlatego wydaje mi sie niemeski.

Gość kaajkkaa
nie chodzi mi o drogie auto, ale dzieli nas troche km, i jak np mozemy jechac do kina czy na jakas wycieczke. Ja mam auto, ale to ja mam jezdzic, dziwnie sie czuje. dlatego taki facet jest dla mnie nie meski.

no to po co się Kobieto z nim spotykasz, skoro masz takie o nim zdanie ? Znajdź sobie prezesa jakiejś firmy :)

Aj wciaz nie odpowiedzialas mi na moje pytanie. Gdzie w takim razie powinien pracowac, jesli nie w sklepie Orange??

Ja jeżdże do mojego narzeczonego pociągiem, on do mnie też, do restauracji czy do kina piechotą chodzimy lub tramwajem i jakoś to nie powoduje, że uważam że jeste niemęski. Dla mnie jest 100 % męski . Zostaw go lepiej w spokoju, Kobieto.

Gość kaajkkaa
czy trzeba byc prezesem jakiejs firmy by miec jakies auto? przeciez teraz mozna kupic juz nawet auto za 5000zl. majac 31lat to chyba moglby juz jakies miec, ale mniejsza juz o to auto, mam na mysli, to ze jakos nie kwapil sie do pracy. Gdyby wczesniej pracowal, to pewnei by sie juz czegos dorobil.

Gość kaajkkaa
a ile ty masz lat i twoj narzeczony?