Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pyta_leniwy_facet

Jaki prezent dla przyszlej zony z okazji slubu...

Polecane posty

Gość pyta_leniwy_facet

A wiec do rzeczy. Biore slub... Co proponujecie abym kupil mojej przyszlej zonie ? Co Wy dostalyscie ? Albo bo byscie chcialy ? Narka !

Gość jkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
ja marze o złotych kolczykach ale nie kazdy lubi złoto:)

a ja dostalam wspanialego meża :) do kompletu z podła teściowa :/ ale z meza to zadowolona jestem :)

Gość cala_ona
może jakis prezent artystyczny jak w "Love actually", Polecam usługi: www.muzycznecentrum.com

Gość aajjanana
obrzezaj sie i zobaczysz wtedy

to bardzo piękny gest - daje się prezent w dniu slubu - pozostań przy złotej biżuterii to pamiątka na całe zycie ale z tego co wiem to dają też piękny zegarek

Gość no momencik
to robi sie taki prezent? nie wiedzialam nic o takich praktykach:) mile to.

Gość jasiulababula
pyta_leniwy_facet - a co twoja przyszła żona lubi????

Gość no momencik
na swojego nie mam co liczyc. nigdy nie wie czym mnie uszczesliwic i pali glupa:( mysle, ze millym gestem bylaby jakas bizuteria, tak zeby do konca zycia miala pamiatke. jakis drobiazg. porzadny lancuszek z zawieszka bylby chyba ok

Gość a przeciez mozna
w niektorych regionach albo krajach jest to tak wazne jak pierwszy taniec u nas. albo jak blogoslawienstwo rodzicow. ja bylam szalenie zaskoczona, ale mile, bo dostalam przepiekne przepiekne szmaragdy na szyje i do uszu. Bardzo cenny prezent, ale sie nie spodziewalam.

Gość ada1331131313
Najlepszym prezentem dla przyszłej żony będzie jakaś seksowa bielizna. Wtedy skorzystacie oboje ;) Ja mogę polecić Ci mój ulubiony sklep z bielizną. Zazwyczaj robię zakupy tutaj: http://besame.com.pl/ W podanej ceni spokojnie powinieneś coś znaleźć ;)

Gość ja mialam wesele
jak ja chodzilam na prekany, to "prowadząca" powiedziała, że mąż powiniem kupić żonie na prezent ślubny zeszyt 16-kartkowy, długopis za 0,80zł i termometr, żeby żona mogła sobie rozpisywać cykl miesięczny :D mi tez proponowała żebym sobie przez miesiac mierzyła temperaturę i pozniej pojechała do niej to ona mi pokaże co i jak :D w ogole nawiedzona była :D

Gość omnomnomnomnom
kup jej jakieś podupadające wydawnictwo

Skąd wziął się ten nowy zwyczaj dawnia sobie prezentów z okazji ślubu przez młodą parę?!

Gość dse32w
też mnie ten zwyczaj zastanawia? to nie wystarczy po prostu cieszyć się tym, że pobieramy się z ukochaną osobą?

Gość gracjanna86
ja dostałam od męża przepiękną złotą bransoletkę, a z kolei moja siostra dostała zestaw upominkowy z winem http://www.sklep-wina.pl/category/100,zestawy-upominkowe . Do dziś cieszymy się jej prezentem:P

Bardzo dobrym prezentem może być biżuteria, jakaś ładna okazyjna kartka, może buket kwiatów lub burelka ulubionego wina?

Gość poweselna
kruca_bomba - To nie jest nowy zwyczaj, rodzice i dziadkowie mojego męża też wręczali sobie takie prezenty. Ja nie znałam tego zwyczaju, więc może to zależy od regionu? Ja pochodzę z centrum Polski, mąż z WLKP.

Gość Ellliot
Ja swojej żonie zrobiłem fotoksiążkę z naszymi zdjęciami, począwszy od tego jak się poznaliśmy, wszystkie nasze wspólne wakacje, imprezy itp. Wzorowałem się na tym projekcie http://fotobistro.pl/zycie-jest-piekne taki prezent bardzo podobał się mojej żonie, była ona zachwycona :)

ja od męża dostałam piękną fotoksiążkę z pamiątkowymi zdjęciami i moje ulubione, włoskie wino. Od czasu do czasu w ramach przypomnienia oglądam ją popijając Castra Rubra i wspominam piękne chwile z naszego wesela. Pozdrawiam,