Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy to dobra cena

Korepetycje z matematyki - ile wziąć za godzinę?

Polecane posty

Gość czy to dobra cena

Kolega powiedział, że chce przyjść do mnie na korki z matmy, żebym go poduczył do poprawkowej matury. Chciałbym trochę sobie dorobić, ale nie oskubać go za bardzo. Czy 25zł za godzinę zegarową to dobra cena?

Gość wymarzona
ja dla corki placilam 20zl.

Gość ggggggggggggghhhhhhh
Mi kolega przed ropoczęciem studiów proponował korepetycje to chciał 0 zł, a nawet kawa i herbata była przewidziana:) Zarabiać na kolegach? Słabe strasznie...

Gość czy to dobra cena
chciałem napisać * kolega powiedział , że przyjdzie żebym go podupczył, myślę że jak wezmę tak z 20 zł i 5 na piwo będzie ok

Wstydz sie! Twój kolega i jeszcze kase chcesz ? Pomóż mu bezinteresownie, a korki udzielaj obcym ludziom za kase.

Gość Fafnoście
chyba nie masz zbyt wielu kolegow zdzierco.....jak ejstes dobry z matmy to daJ OGLOSZENIE I ZDZIERAJ Z OBCYCH

Gość czy to dobra cena
Gdyby chodziło o danie korepetycji raz czy dwa - to pewnie dałbym za darmo, ale on chce trochę dłużej poprzychodzić. On pracuje w wakacje, a ja od dawna nie mam pracy. Czy to źle, że w ten sposób chcę sobie dorobić?

Gość ffdfds
tak 25 zl za godzine to dobra cena .

Gość lucas22
E-uczeń to moim zdaniem najbardziej efektywna nauka matmy. Wyglądem przypomina egzamin maturalny, więc minimalizujesz stres. Zadania robisz i zapisujesz na kompie, wszystko bardziej czytelne. Animacje mówią więcej od wyjaśnień nauczyciela. Tylko ze stronką www.e-math.pl przygotowywałem się do matury i wynik z podstawowej to 79%, a z rozszerzonej 75%. Nigdy nie wierzyłem, że mogę być dobry z matmy. Szczerze polecam. Interaktywność jest tania i nie ma ograniczeń.

Gość gość
Uważam, że jest ok. Godzina dobrych korepetycji od studenta ze ścisłych to ok. 40 zeta

Gość gość
ja za 10 zyla za 1 h bralem ale to w malym miescie i po znajomosci, poprawke zdal chociaz byl tylko 6 godzin

Gość gość
WYZSZA SZKOLA HANLDU I USLUG POZNAN Chcesz zdać Maturę z matematyki i języka angielskiego? Przyjdź na kursy dla maturzystów, które przygotowaliśmy specjalnie pod kątem potrzeb i wymagań programu Matura 2016 Z okazji 20 - lecia szkoły, masz od nas prezent – kurs maturalny po najniższej cenie w całym Poznaniu. Koszt całkowity 22-godzinnego kursu to tylko 85 złotych, czyli to mniej niż 4 złote za godzinę! Jeśli po kursie zostaniesz studentem Wyższej Szkoły Handlu i Usług, cały kurs będziesz mieć totalnie za darmo! Nie przegap! Ilość miejsc ograniczona! !!Startujemy już 9 kwietnia!!

Gość asanka87
jeśli chodzi o specjalistów to biorą około 50 zł za godzinę, sprawdź tutaj http://ckperla.pl/korepetycje-przedmiotowe natomiast jeśli jesteś początkujący to tak 30 zł to myślę odpowiednia kwota. ja dawno temu tylke płaciłam za angielski z nauczycielką ale to był tok 2003 ;) teraz spokojnie krzyczą sobie 50 zł za godzinę :)

Gość Merelka33
Korepetycje z matematyki są dla wielu osób koniecznością... Szkoła nie jest w stanie nauczyć na dobrym poziomie osob, ktore mają wyższe wymagania, z kolei te ktore są słabsze zawsze zostawaą z tyłu. Co myślicie o korepetycjach http://edun.pl/ - noszę się z zamiarem skorzystania z ich usług.

Gość MaPist
Najważniejsze to znaleźć dobrego korepetytora. Ja przygotwując się do egzaminu z matematyki szukając korepetycje matematyka trafilam na stronę Preply https://preply.com/pl/skype/korepetycje-z-matematyka Tutaj znalazłam swojego korepetytora, a co najważniejsze przez Skypa, bez wychodzenia z domu!!! Polecam!

Gość gość sobotni
biznes to biznes. Z kolegą to się idzie na piwo mecz imprezę. 25 zeta za pomoc w zdaniu matury-niewielkie koszta. Poza tym szkoła i nauka to praca jaką gówniak wykonuje. Pomoc w pracy drugiej osobie? hmm czemu nie. Pierwsze natomiast słyszę by ktokolwiek normalny poszedł za kogoś skacowanego do pracy i to jeszcze za darmo. Tak też jest z uczniami. Balował zamiast się troszkę przyłożyć, to niech teraz płaci albo się odstosunkuje.

A ja polecam jednak indywidualnego korepetytora. Z czystym sumieniem Panią Renatę mogę zarekomendowa.

Https://matmadlaciebie.pl