Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jadzikttyu

Zwolennicy PO są bez kultury,wulgarni,bez klasy

Polecane posty

Gość jadziktt
wykształcenie mam podstawowe

Gość jadzikttyu
wykształcenia mam wyższe

Gość PO dba tylko i wyłącznie o
interesy bogatych. Tak było jest i będzie. Za ich rządów kryzys a Polsce się pogłębił, nie robią nic tym . Obsadzają na wyższych stanowiskach swoich. Zniszczą nas kraj doszczętnie. U mnie w mieście zamiast pracy to same staże oferują( a jeszcze do tego mają takie wymagania wobec stażystów jakby to była normalna praca), większość intersów kręci sie tylko dotacjom z UE. Zapewne za jaiś czas dzięki rządom PO-PSL (głównie PO) w Polsce będzie druga Grecja. Bo następny rząd który obejmie schedę po PO nie będzie w stanie naprawić wszystkiego to co popsuło PO.

Gość spiepszaj dziadu...
Za rzadow PO kryzysu gospodarczego w Polsce nie bylo.

Gość przecież to był cytat z
trzeba było bardziej się sprężyć przy głosowaniu na Jara. On by tylko dawał, dawał, dawał, dawał, dawał i dawał. Nic nie trzeba by robić bo od tego dawania Polska rosłaby w siłę i ludziom żyłoby się dostatniej :)

Gość tak jasne, kto by nie byl
to bedzie i tak jedno wielkie gowno...z pustego to nawet slomon nie naleje. Wiec nie wiem w jaki posob zwykly czlowiek...moze cos zrobic bez kasy...??!!! pieprzenie.

Gość spierzaj dziadu...
Jaroslaw juz mial swoje krotkie 5 minut? Ludzie zapomnieli jak sie skompromitowal bedac premierem.

Gość zeby zyło sie lepij
Ma Pan racje odnosnie Rosji i jesli Pana przyklad odnosil sie do tego kraju to zupelna zgoda. Wydaje mi sie, ze maja super system - 90% powyzej bodajze $28 za barylke idzie do panstwa. Zupelnie inaczej zrozumialem Pana slowa. Bez obrazy. Nie bardzo mam w tej chwili czas na analizowanie FX, chociaz czesciowo to zrobilem i powiem szczerze, ze warunki jakie maja w Polsce sa duzo, duzo lepsze niz mogliby dostac w Ameryce. Mowie z glowy teraz, ze oni sprzedaja AT WELL w Polsce gaz za ponad 500 zl/1000m3 (bylo to ok 170$ za 1000/m3) a PGNiG ma cene hurtowa rosyjskiego gazu za 900 zl/1000m3. Gaz AT WELL musi zostac przerobiony (oczyszczony) jak i przetransportowany tez i tutaj mamy koszty. Oni po prostu sprzedaja swoj gaz w Polsce za sume, za ktora nigdy by nie mogli sprzedac tego w USA a biorac pod uwage podatki jakie placa w Polsce to mozna powiedziec, ze firma trafila na slepa kura na zlote jajo. PGNiG zarabia tez - byloby nieprawda ze nic, chociaz ta firma robi w Polsce rip off, chociazby ze wzgledu na strukture akcjonariatu i bardziej nadaje sie pod lupe prokuratora... na zachodzie tej firmie nigdy by nie pozwolono tak dzialac. Wniosek jest jeden, nie dokumentujac linkami i danymi ze wzgledu na brak czasu na powazniejsze analizy, ze warunki dla firm zachodnich w sferze wydobycia sa tak dobre, ze o takich nie mogliby nigdy marzyc w Ameryce Polnocnej. Stad pewnie taki ped by miec udzial w dzieleniu sie lupami.

Gość borelelelelele
teraz zobaczymy jak się Bronisław skompromituje

Gość to nie podsłuchuj i tyle
Irasiada i spieprzaj dziadu nic nie przebije..

Gość a aj wam odpowiem
na pewno mniejsza to bedzie kompromitacja niz w przypadku jarka on juz mial swoja szanse i jak byl takim swietnym premierem to dlaczego jego rzad przetrwal tylko rok ????teraz bysmy byli druga grecja zakladal plany ktore nie mialy sensu za istniec bo nas na to nie statc zrozumcie to w koncu sytuacja polski nie poprawi sie z dnia na dzien!!!! a obiecywanie nic tu nie da jezeli nie mozna tego wykonac a na tym polegala wladza pis-u

Najsmutniejsze jest to, że (po)lactwo głosując na komoruska zrzekło się honoru :-( 5 lipca obudziliśmy się już w inny kraju... ten kraj nazywa się teraz Republika (PO)lsza, a wszyscy ci, którzy zagłosowali na (po)lszewię przyczynili się do tego, że skutki tych wyborów będziemy odczuwali przez dziesięciolecia... (in minus rzecz jasna), a co teraz (po)wie ''profesor'' cham bydłoszewski, wajda, kutz, ''bolek'' wałęsa, michnik i im (po)dobni tym, którzy zagłosowali na Patriotę i Prawdziwego POLAKA ? Czy POLACY pozwolą się obrażać takim kanaliom, kapusiom i sprzedawczykom ??? POŻEGNANIE Z HONOREM http://niezalezna.pl/article/show/id/36426

Gość do aaa-nka
przegrywać też trzeba z honorem. To co napisałaś przekracza wszelkie możliwe normy. A za takie słowa można cię podać do sądu, bo to jest znieważanie i głowy państwa i ludzi z pierwszych stron gazet. Możesz co najwyżej tłumaczyć się szokiem po przegranej twojego guru, ale to na leczenie trzeba się udać. Wstyd mi za takich "patriotów" bo to bardziej pod nacjonalizm i skinheadyzm podpada