Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość na kawee onaaaaaa

Moje spotkanie z czata i

Polecane posty

Gość na kawee onaaaaaa

Potrzebuje Waszego utwierdzenia... :) Otoz spotkalam sie na kawe z nieznajomym z czata. Bylo milo, calkiem normalnie, chwile pogadalismy, wypilismy kawe i rozeszlismy sie w swoje strony. Spotkanie nie trwalo dlugo, bo kazdy z nas mial tego dnia swoje obowiazki. Ale nie w tym rzecz. Chodzi o to, ze po tym spotkaniu po ktorym uznalam go za normalnego faceta, teraz mam watpiwosci, baa raczej jestem zazenowana jego zachowaniem. Bo jak sie okazuje, pisze dosc dziwnie... Pisze, ze chce sie spotkac, ze teskni, ze pragnie.... a nawet jak spytalam co porabia, odpowiedzial mi ze sie masturbowal!! Pisze, ze wywarlam na niego super wraznie, ze mnie teraz ciagle pragnie..... i..... (po 30minutowym spotkaniu) ) I co Wy na to?? mialam sie z nim spotkac, ale czy to normalne, ze po 1 spotkaniu facet taki rzeczy wypisuje? Czy to nie jest przegiecie?? Stracilam checi..... i mimo, ze chcialam sie znim spotkac teraz juz nie chce. Dobrze robie prawda? Dodam, ze facet ma 31 lat. Co byscie zrobily na moim miejscu?Chyba od razu powinnam faceta skasowac?

Gość sialalallalqal
Desperat. Zachowuje sie jkaby dawno kobiety nie mial albo i wogole. Nie spotykaj sie z nim.

Gość Gladiusss
Daj sobie z nim spokój, to jakiś popapraniec emocjonalny. Wcale bym się nie zdziwił, jakby to był erotoman gawędziarz z zerowym doświadczeniem.

Gość onaaa na kaweee
no wlasnie tez mam podobne zdanie, choc czasem sobie tlumacze, ze gosc poprostu potrzebuje uczucia , ale ja i tak bym chyba z takim nie wytrzymala co ciagle, kochanie mi mowi, skarbie i ...... :D:O:O no i tez mi wyglada na to ze to erotoman, albo desperat:( a moze ktos normalny? tyle ma taki styl bycia ? :O i tak zle i tak niedobrze, macie racje, dzieki za rady

Gość ewelina;p
no po prostu mu sie bardzo spodobałaś i troche mu odbuło na twoim punkcie ! ;) ale lepiej będzie jka sie z nim nie spotkasz bo nie wiadomo co mu do głowy strzeli ... jeszcze Ci coś zrobi ... może zaczekaj az troche ochłonie ;)

Gość skurwyynyyyyyyyyyyyy
no tak.. typowe dla bab!! jestescie wszystkie takie same, kurwy bez uczuc! facetowi wpadlas w oko, zauroczyl sie w tobie a ty kurwo juz chcesz od niego odchodzic... NO TYPOWE DLA BAB!!! zabil bym cie chetnie

Gość Ameliaaaaa
hehe ... jak facet w wieku 31 lat po pierwszym spotkaniu pisze o masturbacji ( rozumiem, ze pod wplywem mysli o tobie ;) ) to napewno nie szukal na czacie partnerki do zwiazku, tylko chodzi mu o spotkania na seks i stad takie teksty, jesli nie jestes zainteresowana olej goscia, pewnie nalogowy czatowiec erotoman, jak sie któras nabierze to korzysta a potem znika i szuka nastepnych

Gość onaaa na kaweeee
no dobra moze i wpadlam mu w oka, on mi tez, ale czy to powod do tego, zeby od razu pisac o masturbacji, o tym, ze sie kogos pragnie? no czy to jest normalne? :(

Gość jak facet szuka kobiety
na stałe do zwiazku to nie jest normalne jak na seks to zupełnie normalne :)

Gość twojpompon
ci faceci z czatow to kundle, ktorzy sa nieudacznikami i desperatami seksualnymi. Palant smierdzacy, mogl rozjasnic ci sprawe a tak bedziesz teraz zasypywana przez zboczencami smskami..bleee.

Gość onaaa na kaweeee
no wlasnie tu kolejny problem, bo zaprasza do siebie do domu, pisze te teksty, a pozniej mowi, ze wcale nie liczy na sex, tylko poprostu chce pobyc ze mna ja juz nie wiem co mam myslec .

Gość onaaa na kaweeee
nie zasypuje mnie tymi tekstami, bo to ukrocam ;)

Gość onaaa na kaweeee
napisze ktos cos jeszcze?

Gość a co tu pisac moja droga
i tak cie zawlecze do wyra, chociaż sie zarzeka , że nie chodzi mu o seks .... puknie a potem zostawi przeciez ci ludzie piszą , ze normalny facet , który sie spotyka z kobietą , ona mu sie podoba a on mysli powaznie o zyciu, nie bedzie wypisywał takich rzeczy bo wie, ze od razu byłby skreslony, ile ty masz lat , ze tak oczywistych rzeczy nie wiesz

Gość marchewwka
Brak taktu. Nie ma co się oszukiwać, że każdy facet, któremu się spodobasz będzie myślał i odczuwał w ten sposób. Ale z szacunku do kogoś powinno się trochę ogarnąć i nie wyskakiwać z takimi tekstami od pierwszego spotkania. Facet choćby nie wiem jak napalony będzie, to jeśli będzie mu zależało na Tobie i na stałym związku, to będzie się starał badać grunt i taktownie wprowadzić temat seksu i na pewno nie bedzie to jedno z pierwszych spotkań. Albo będziesz go skutecznie i cierpliwie gasić za każdym razem jak wyskoczy z tematem albo jak nie masz cierpliwości to sobie odpuść.

Gość jowisz1976
moja droga. jestem facetem i myślę że ten gość po prosu spękał. odważny jest na czacie, w smsach natomiast przy spotkaniu musiałaś kompletnie go onieśmielić, nawet nie zdając sobie z tego sprawy. czasami wysyłamy takie sygnały z których sprawy sobie nie zdajemy. szkoda słów. mój telefon 510193278 zadzwoń powiem coś więcej. temat jest bardzo obszerny. opowiem Ci o tym z punktu widzenia mężczyzny.mam 37 lat więc już na takie tematy mogę się wypowiadać. dzwoń nawet teraz.

Może jest zbyt prostolinijny i powiedział Ci to, co inny tylko by zrobił. Niemniej, przy takich znajomościach z czata i przy takich tekstach ostrożność wskazana.

Gość Dżennifer
a moze to nie on pisal o tych pragnieniach itd,moze jakis kumpel dorwal jego tel albo siostra i sobie jaja robia,nie wqierze zeby ktos normalny po pierwszym spotkaniu pisal o milosci ,masturbacji no chyba ze pi9ajny albo nacpany

Gość rrrrroowerrrrrrrrr
A ten pan Jowisz 1976 to kolejny napalony desperat masturbant,ktory odswiezyw watek sprzed 2 lat i juz podaje swoj nr telefonu :o żenada. a po drugiej stronie sluchawki uslyszycie sapanie :o